Marcel Ciolacu

Ciolacu pune benzină pe foc împotriva liberalilor

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a acuzat, miercuri, pe Facebook, Ministerul Finanţelor a majorat marți seara ”pe ascuns” accizele la carburanţi. ”Aceşti oameni au început să fure din buzunarele românilor încă din prima zi a anului”, a scris liderul PSD. El a făcut aceste afirmații în contextul în care de la miezul nopții un litru de carburant costă cu 32 de bani mai puțin, ca urmare a eliminării de la 1 ianuarie a supraaccizei la carburanți.

Totuși, reducerea preconizată era mai mare: de 45 de bani pe litru. Ministerul de Finanțe a publicat, însă, marți seară, o nouă grilă a accizelor. Acestea care au fost actualizate cu inflația, așa cum prevede Codul Fiscal, ceea ce a făcut ca la pompă prețurile să scadă mai puțin.

Postarea lui Marcel Ciolacu

”Este o mizerie ca marți seara, la ora 19.00, în timp ce românii se pregăteau de Revelion și guvernanții se întreceau în urări de bine, Ministerul Finanțelor să majoreze pe ascuns accizele la carburanți!

Practic, acești oameni au început să fure din buzunarele românilor încă din prima zi a anului! Este exact ceea ce avertizam și speram să nu se întâmple!

PSD somează Guvernul Orban să înceteze bătaia de joc la adresa propriilor cetățeni și să stopeze practica adoptării pe ascuns a unor măsuri cu impact direct în viața tuturor!

Ne vom lupta cu toate armele în Parlament pentru a opri astfel de măsuri luate de acest guvern incompetent, ajuns la putere prin minciuni și manipulare.” (site news)

Lasă un răspuns