Ciolacu îl face praf pe premier, spune că nu există măsuri concrete – doar sfaturi despre cum să mergem pe stradă

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a criticat, într-o postare pe Facebook, declarațiile premierului Ludovic Orban pe tema coronavirusului. ”Mă așteptam ca premierul Orban să anunțe măsurile clare și concrete pentru potejarea locurilor de muncă și a mediului de afaceri. (…) Am am auzit cu toții doar sfaturi despre cum să mergem pe stradă și despre ce ar trebui să facă alții, oricine altcineva mai puțin Guvernul”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Citește și despre măsurile extreme prin care China a limitat epidemia de coronavirus.

Redăm integral postarea liderului interimar al PSD.

”Mă așteptam, și cu siguranță nu sunt singurul, ca premierul Orban să anunțe astăzi un PLAN DE MĂSURI CONCRETE pentru #protejarea cetățenilor și testarea lor cât mai rapidă.

Mă așteptam, și cu siguranță asta așteptau și antreprenorii români, ca premierul Orban să anunțe astăzi MĂSURILE CLARE ȘI CONCRETE ce vor fi adoptate pentru a proteja #locuriledemuncă și #mediuldeafaceri românesc.
#PSD a propus deja mai multe măsuri simple și concrete după consultările cu patronatele și firmele românești. IMM-urile au arătat deja măsurile punctuale de care au nevoie.

În loc de toate aceste lucruri, am auzit cu toții doar sfaturi despre cum să mergem pe stradă și despre ce ar trebui să facă alții, oricine altcineva mai puțin Guvernul.

Vezi și mesajul Patriarhului Daniel despre importanța de a păstra o distanță față de apropiați.

Cu siguranță, din vila cu piscină din Primăverii lucrurile se văd roz, dar pentru românii normali, pentru angajați și angajatori, pentru cei tineri sau pentru cei în vârstă lucrurile nu sunt deloc roz. Dimpotrivă!

Domnule Orban, Parlamentul nu v-a dat un vot pentru a vă relaxa pe malul lacului, ci pentru a lua rapid măsuri ferme, concrete. Treziți-vă la realitate, lăsați sfaturile și apucați-vă de muncă! Urgent! Până nu este prea târziu!
#GuvernatiNUmaiMimati”. site news

Lasă un răspuns