Ciolacu îl atacă pe Oprea: „Nu va fi membru PSD cât sunt eu interimar”

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat miercuri noapte, după şedinţa CEx, că Gabriel Oprea nu este membru PSD şi nu va fi cât el este interimar.

”Gabriel Oprea nu este membru PSD şi nu va fi cât sunt eu interimar”, a precizat Ciolacu.

Todată, Viorica Dăncilă a spus că tot ceea ce a semnat nu mai are valabilitate. „Tot ce a fost semnat de mine nu mai are valabilitate. Tot ce a fost semnat a fost până în turul doi. Am avut mai multe protocoale de colaborare cu sindicatele. În aceste protocoale liderul sindicatului devenea vicepreședinte PSD, dar fără drept de vot. Acum încetează totul și sindicatele vor coopera, bineînțeles cu noul președinte”, a explicat Dăncilă, citată de Digi 24.

Prezenţa lui Gabriel Oprea la sediul central al PSD în seara alegerilor prezidenţiale a nemulţumit mai mulţi membri ai partidului.

Printre cei mai vehemenți se numără Gabriela Firea, care a criticat-o dur într-o postare Facebook pe Viorica Dăncilă pentru faptul că l-a făcut pe Gabriel Oprea membru cu drept de vot în Comitetul Executiv (CEX) al PSD. „Mă delimitez categoric! Doamne, chiar vreţi să ieşim pe uşa din dos a istoriei?”, a scris Gabriela Firea.

„Sunt dezamăgită că începem analiza prăbușirii noastre cu un astfel de gest sfidător. Nu ne putem reforma și relua legătură cu simpatizanții noștri printr-o minciună. Aud că și alte persoane controversate se lipesc acum, în înghesuială și nebăgare de seama, de noi. Probabil vor să ne îngroape definitiv! Mă delimitez categoric! Doamne, chiar vreți să ieșim pe ușa din dos a istoriei?”, a scris Firea, pe Facebook.

La rândul său, Gabriel Oprea a explicat că a fost invitat să revină în PSD, iar dorinţa sa este să sprijine militarii şi poliţiştii, din orice perspectivă.

„Nu am venit la ciolan, am venit la greu, să ajut şi cred că trebuie să fim uniţi pentru a fi puternici, să construim, să întărim, să strângem rândurile, nu să distrugem. Cred că Partidul Social Democrat are nevoie acum de unitate, are nevoie să-şi adune forţele şi să se pregătească temeinic pentru a câştiga alegerile importante de anul viitor”, spunea Oprea.

Lasă un răspuns