Chinezii lucrează, deja, pentru viitor – au definitivat imaginea mascotelor de la Jocurile Asiatice de la Hangzhou, din 2022!

Virusul ucigaș a lăsat urme adânci în China – cifrele arată, cu aproximația de rigoare, că în țara de unde a pornit răspândirea COVID-19 numărul infectaților a ajuns la 82.000, iar cel al morților se apropie de 3.500. Au fost câteva momente în care China s-a sufocat de această pandemie, dar nu pentru multă vreme, pentru că au urmat o serie de măsuri stricte, pe care poporul chinez a fost obligat să le respecte – la ei nu a fost cu recomandare, ci cu impunere, pedepsele fiind pe măsură. Iar astăzi, focarul Asiatic de COVID-19 dă semne de slăbiciune, intensificându-și activitatea, din nefericire, în Statele Unite ale Americii, în Spania, Italia, Franța și chiar Germania.

Chinezii așteaptă cu nerăbdare Jocurile Asiatice de la Hangzhou, poate și pentru că un astfel de eveniment le-ar mai îmbujora obrajii și i-ar face să mai uite de dramele trăite. Sunt gazde ale competiției, una ajunsă la a 19-a ediție, și, ca la orice examen pe care chinezii îl susțin, trebuie să fie la înălțime. Deja s-a pus la punct cum vor arăta mascotele acestor jocuri, Comitetul de organizare făcând o surpriză plăcută tuturor, prin lansarea pe piață a imaginii acestora. Sunt trei păpuși minunate, care poartă numele de Chenchen, Congcong și Lianlian!  

Lasă un răspuns