Chindia a rămas în Liga 1! Ce se întâmplă cu Emil Săndoi

Chindia s-a salvat de la retrogradare, după ce în returul barajului a făcut egal 1-1 (0-2) cu CS Mioveni. Argeșenii au sperat până la final într-o minune, dar nu au fost capabili să revină. Chindia terminaseră sezonul pe ultima poziție, dar au putut juca barajul, după ce FRF a decis că nicio echipă nu retrogradează direct anul acesta. Deși a salvat-o de la retrogradare pe Chindia, Emil Săndoi ar putea părăsi echipa. Acesta a preluat-o la începutul lunii iulie, după ce Viorel Moldovan a fost dat afară.

“Sunt convins că în zilele următoare va fi o perioadă foarte grea pentru Chindia. Nu știu care e situația jucătorilor de aici, dacă au finalizat contractul mulți dintre ei. Efectiv n-am avut timp să mă ocup de aceste aspecte. Foarte puține zile mai sunt până la noul sezon. Probabil că în zilele următoare sau chiar mâine vom avea o discuție cu conducerea clubului și vom lua o decizie”, a spus antrenorul.

CS Mioveni este într-o situție dificilă

Deocamdată nu se știe exact ce se va întâmpla cu CS Mioveni, după ce a ratat promovarea în Liga 1. Au fost voci care au spus chiar că formația ar putea să se desființeze. Deocamdată nimic nu este sigur, iar antrenorul Claudiu Niculescu își dorește să rămână și sezonul următor alături de argeșeni.

”N-a fost însă anul nostru. Am ratat o șansă mare la meciul cu Petrolul, dar vreau să-i felicit pe jucători. S-au dăruit, au avut o atitudine bună, agresivitate. Au avut toate ingredientele pentru a promova în Liga 1. Ne-a lipsit și norocul, pe durata întregului play-off. Așa e viața, așa e fotbalul. Suntem triști, dar trebuie să ridicăm privirea din pământ. Eu am contract încă un an de zile cu Mioveni, să vedem ce se va întâmpla zilele acestea. Mâine voi discuta cu conducerea”, a declarat Niculescu.

Lasă un răspuns