Charlize Theron dezvăluie cum mama sa i-a ucis tatăl

Actrița Charlize Theron, deținătoare a premiului Oscar, a mărturisit într- un interviu că nu îi este rușine să vorbească despre un moment dramatic. Este vorba de momentul în care mama sa i-a împușcat mortal tatăl, în legitimă apărare.

Adolescenta a trăit clipe dramatice

Charlize Theron avea doar 15 ani la momentul incidentului șocant. Tatăl ei, pe care l-a descris ca fiind un bărbat „foarte bolnav” și abuziv, a tras prin ușa camerei în care se ascundea împreună cu mama ei. „Niciunul dintre gloanțe nu ne-au atins, ceea a fost un miracol. Însă, în legitimă apărare, ea a pus capăt amenințării”, a declarat actrița Charlize Theron. Dezvăluirea a apărut într-un interviu acordat postului public de radio din Statele Unite. Originară din Africa de Sud, Charlize Theron a crescut la o fermă din apropiere de Johannesburg, împreună cu părinții. Actrița și-a descris tatăl ca fiind „un om foarte bolnav”, iar traiul cu un alcoolic era o „situație disperată”.

Theron nu este la prima mărturisire dureroasă

Traiul de zi cu zi, imprevizibil, cu un dependent de alcool este genul de experiență care îți rămâne întipărită în trup tot restul vieții, mai mult decât acel incident care s-a întâmplat într-o noapte”, a declarat actrița. Charlize Theron a precizat că tatăl ei era atât de beat încât abia se putea ține pe picioare, în momentul în care a intrat înarmat în casă.
Charlize Theron a mai vorbit despre hărțuirea sexuală, menționând că a trăit adesea cu sentimentul de furie. De altfel, acest subiect este abordat și în ultimul ei film „Bombshell”, în care joacă rolul prezentatoarei TV Megyn Kelly. Și vedetele noastre au început în ultima vreme să mărturisească public momentele când au fost hărțuite. (site news)

Lasă un răspuns