CFR Cluj a obținut la limită derogările de la MAE si MAI

CFR Cluj a fost în pericol să nu mai plece în Malta pentru duelul cu Floriana din preliminariile Ligii Campionilor. Aceasta după ce, așa cum am anunțat, Malta a fost plasată pe lista ţărilor cu risc epidemiologic ridicat. Totuşi, campioana României a primit derogările speciale din partea Ministerului Afacerilor Externe și Ministerului Afacerilor Interne pentru a decola. Iar în jurul prânzului a ajuns în Malta. Astfel că meciul cu Floriana FC se poate disputa.

Întâlnirea este programată mâine, de la ora 22:00. După cum se știe, se joacă o singură manșă. CFR va continua în Europa League, dacă va fi învinsă în Ligă, indiferent de tur. Clujenii vor intra pe ruta campioanelor, urmând să întâlnească alte echipe eliminate din preliminariile UCL.

Petrescu avertizează

Petrescu spune că adversarul nu este deloc unul facil. ”O să vedeți mâine 4 brazilieni, 3 argentinieni, un senegalez și doi italieni”, spune antrenorul campioanei. De altfel, Floriana FC are în formula de bază 10 stranieri și un internațional din Malta.

În plus, meciul se va juca pe teren sintetic, iar suprafața de joc nu este la cel mai înalt nivel. Iar CFR are probleme de efectiv. ”Cei trei mijlocași care joacă în cupele europene nu sunt. Bordeianu e suspendat, iar Păun și Djokovic nu s-au refăcut după testele COVD-19 pozitive. Tot mijlocul lipsește! Iar Omrani a făcut ruptură la antrenamentul de ieri”, a precizat Petrescu.

Lasă un răspuns