Celebrul Stadion Santiago Bernabeu se alătură Spaniei, în lupta împotriva COVID-19! La Madrid au murit, doar într-o zi, peste 2000 de locuitori…

Isabel Diaz Ayuso

Arena unde joacă Real Madrid, cu o capacitate de 78.000 de locuri, va fi transformată într-un centru de depozitare și distribuție a materialelor sanitare, primite de autorități ca donație, pentru o cât mai eficientă luptă împotriva COVID-19. De altfel, cu câteva zile în urmă, șefa Comunității din Madrid, Isabel Diaz Ayuso, a mulțumit public clubului madrilen, pentru donația mare în materiale folositoare sănătății spaniolilor, făcută de președintele Realului, Florentino Perez. Exemplul Realului a fost imediat urmat și de celălalt club al orașului, Atletico Madrid.

Atletico Madrid a urmat exemplul Realului

În plus, Fundația Real Madrid va continua cu acțiunile caritabile, urmând să primească, în continuare, donații în bani, cât și în materiale sanitare, care vor fi depozitate pe stadionul Santiago Bernabeu, după care vor fi predate Ministerului Sănătății. În Centrul de Conferințe IFEMA, din Madrid, a fost ridicat un spital cu 5000 de paturi, iar patinoarul din apropiere a fost transformat într-o morgă ad-hoc… Spania are cel de-al doilea mai mare număr de decese din lume, după Italia – doar într-o singură zi, la Madrid s-au înregistrat 2090 de morți, din pricina coronavirusului!

Lasă un răspuns