Celebrul actor Michael Keaton și iubita, cină romantică la București

Bucureştiul este noul Hollywood al Europei. Starurile americane pot fi văzute nu doar pe platourile de filmare din Capitală, ci şi pe stradă şi chiar în localurile din Centrul Vechi. Fotoreporterii Click.ro l-au surprins vineri pe actorul Michael Keaton, cunoscut românilor din filmul „Batman”, la o masă romantică alături de iubita lui, Marni Turner. Keaton, fostul „Batman” şi Marni s-au oprit iniţial în barul unui hotel, unde au cerut o recomandare pentru un restaurant în zonă.

Aşa au ajuns, pe jos, într-un loc cochet de pe strada Ion Câmpineanu. Este o combinaţie de local britanic şi mâncare italienească servită în cele mai interesante moduri. Cunoscut printre gurmanzi, restaurantul Stadio oferă în meniu ciorbă de cocoş, pizza şi salate. Însă pe actor cel mai probabil l-a atras decorul inspirat din filme: lambriuri vintage şi iluminare cu spoturi şi reflectoare. Era exact ca pe platourile Frame Film, unde fiomează starul.  Companieaparține producătorului de film Andrei Boncea , soţul Loredanei Groza şi lui Dragoş Buliga, regizorul serialului „Las Fierbinţi”, PRO TV.

Le-a plăcut orașul, mâncarea, atmosfera

Batman” şi Marni au petrecut acolo momente plăcute. Ei și-au încrucişat privirile şi zâmbetele printre bucatele delicioase şi paharele cu vin alb. O sticlă de licoare bahică i-a costat până la 139 de lei, adică vreo 33 de dolari. E o nimica toată pentru starul cu o avere de peste 40 de milioane de dolari. În timpul mesei, Michael Keaton s-a înţeles perfect cu ospătarii şi a preferat să fie tratat ca oricare client, chiar dacă este VIP. Şi asta l-a făcut să se simtă confortabil în restaurant. Michael Keaton s-a ridicat de câteva ori de la masă şi a mers să privească la tv, unde se difuza un meci de fotbal.

Michael Keaton, carieră fabuloasă

Au trecut 31 de ani de când a jucat rolul lui Batman în pelicula americană de succes cu acelaşi nume, însă Michael Keaton (68 de ani) şi-a păstrat o bună parte din aerul misterios de atunci. Actorul american se află la Bucureşti, unde, alături de Samuel L. Jackson şi de Maggie Q, va filma pentru pelicula „The Asset” până la sfârşitul lui martie 2020. Apoi, echipa va mai filma o săptămână la Londra şi încă una în Vietnam.

Vezi ce vedetă PRO TV vrea sa candideze în alegerile locale și se visează primăriță USR.

Filmul „The Asset”, regizat de Martin Campbell, prezintă povestea a doi asasini, roluri jucate de Michael Keaton şi Maggie Q, care deţin secrete din timpul războiului din Vietnam. Când mentorul unuia dintre ei este ucis, cei doi sunt nevoiţi să colaboreze şi să îl descopere pe criminal. Acţiunea are loc în Vietnam şi în Marea Britanie. (site news)

Lasă un răspuns