Cel mai prost hoț. A vrut să jefuiască o casă de amanet, însă gura vânzătoarei l-a dat de gol

Cel mai prost hoț, a vrut să jefuiască o casă de amanet, însă gura vânzătoarei l-a dat de gol. Un bărbat din Capitală a încercat să jefuiască o casă de amanet amenințând-o pe vânzătoare cu o pușcă airsoft.

Cel mai prost hoț, a vrut să jefuiască o casă de amanet, însă gura vânzătoarei l-a dat de gol

Din primele informații reiese că un bărbat ar fi încercat să jefuiască o casă de amanet din zona Iancului. Acesta a intrat peste vânzătoare și a amenințat-o cu o pușcă airsoft.

Din fericire, femeia a reacționat rapid și a început să strige după ajutor, moment în care mai mulți oameni aflați în zonă au luat atitudine, reușind să-l imobilizeze rapid pe individ.

„În această seară, 14.02.2020, în jurul orei 20.00, prin apel 112 a fost anunțat un incident în zona Piața Iancului, în fața unei case de amanet. Câteva persoane aflate în zonă au imobilizat un bărbat, care, conform declarațiilor acestora, a atacat casiera unei case de amanet. Un echipaj de poliție aflat în zonă a intervenit de urgență și l au condus la sediul secției 8 pe bărbat.

Citește și Vanghelie, urmărit de hoți și jefuit de mii de euro. Toate indiciile dezvăluie un lucru șocant

Din primele date a rezultat ca la momentul închiderii casei de amanet, operatoarea a fost atacată cu o armă.

Asupra bărbatului imobilizat a fost găsit un pistol de tip air soft.

Femeia a primit îngrijiri medicale la fața locului, după care a fost transportată la spital.

Cercetările sunt efectuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată”, a anunțat Poliția Capitalei.

Inculpatul se află acum pe mâna Poliției și va fi dus spre audieri. site news

Lasă un răspuns