Ceartă între Meleșcanu și un deputat USR: Politruc cu ștate vechi / Un frustrat!

Teodor Meleșcanu a fost numit de deputatul USR Claudiu Năsui „un politruc cu ștate vechi”. În replică, Meleșcanu spune că atitudinea lui Năsui este „o frustrare” și îl întreabă pe deputatul USR pe el ce îl recomandă să încaseze aceste sume.

Meleșcanu, politruc cu ștate vechi

„Sunt câteva figuri în politică de care se pare că pur și simplu nu putem scăpa. Teodor Meleșcanu este unul dintre acești oameni. Politruc cu ștate vechi, domnul Meleșcanu căpușază statul de mai bine de 50 de ani.

(…) Nu doar această traiectorie îl face special pe domnul Meleșcanu, ci și pensia de aproape 9000 de lei pe care o încasează lunar, asta pe lângă salariul de la Senat de 14.000 de lei pe care CCR a hotărât ieri că îl încasează ilegal.

Ce îl recomandă pe acesta pentru aceste remunerații barosane? De la haosul alegerilor din diasporă, la voturi false în Senat și până la acuzațiile că ar fi făcut parte din fosta securitate, toate se găsesc pe CV-ul informal al acestui bugetar consacrat”, a scris Năsui pe Facebook.

În replică, Teodor Meleșcanu spune că atitudinea deputatului USR reprezintă „o frustrare” cauzată faptului că „nu a făcut nimic pentru țară”.

Citește ce a pățit fiul lui Teodor Meleșcanu

„Este cunoscut faptul că nu am obiceiul să răspund atacurilor -prietenilor- din politică. Este un -modus operandi- în zilele noastre ca persoane care nu au făcut nimic pentru țară și pentru societatea românească să lanseze atacuri asupra celor care și-au dovedit valoarea de-a lungul anilor și care, evident, constituie un motiv de frustrare pentru epigonismul lor”, a scris Meleșcanu, pe Facebook.

Meleșcanu a reacționat dur

Președintele Senatului îi recomandă, de asemenea, lui Claudiu Năsui să citească cărțile scrise de el și îl întreabă pe el ce îl recomandă ca să primească bani de la stat.

„Spre deosebire de tatăl dumneavostră, tatăl meu a decedat când eu aveam 12 ani și nu a avut nicio firmă care să îmi plătească școli și la care să mă angajeze.

Wikipedia îl recomandă pe Meleșcanu

Ce am făcut eu pentru România puteți citi pe Wikipedia și dacă nu vi se pare edificator, vă recomand cartea “Diplomația – Politica externă a României 1992 – 1996; 2017-2019”, pe care am publicat-o de curând și unde veți găsi date și documente oficiale, nu vorbe fară acoperire și calomnii așa cum emiteți dumneavoastră.

Cartea vă lămurește cu privire la ce mă recomandă pentru a avea “remunerații barosane”, cum vă exprimați dumneavostră cu eleganță. De altfel, ca parlamentar și dumneavoastră încasați “remunerații barosane”.

Să înteleg că și dumneavoastră “capușați” statul? Dar pe dumneavoastră ce vă recomandă să încasați aceste “remunerații barosane”?”, a adăugat Meleșcanu. site news

Lasă un răspuns