Ceartă ca la ușa cortului între doi lideri politici importanți din România. Ce acuzații își aduc cei doi politicieni

Ceartă ca la ușa cortului între  Marcel Ciolacu, PSD, și Alina Gorghiu, PNL . Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD și senatoarea PNL Alina Gorghiu au avut, luni seară, la B1 TV, un schimb de replici. Acest lucru după ce reprezentanții partidului aflat acum în opoziție au anunțat că se mai gândesc dacă vor vota, în Parlament, decretul privind prelungirea stării de urgență în România.

Ceartă ca la ușa cortului

„Ieșim și anunțăm pompieristic, de imagine, dar de 30 de zile de nu se întâmplă nimic. În agricultură, la fel, nu s-a făcut nimic. Am venit cu restricții de export, de parcă cineva te împiedica.

Eu o să am o discuție cu colegii mei și o să luăm o decizie politică. Dacă vom vota sau nu acel decret. Eu consider că e un derapaj. Dar e momentul să stăm la masă”, a precizat Marcel Ciolacu.

” Este absolut necesară prelungirea stării de urgență”

De cealaltă parte, Alina Gorghiu a spus: „Este absolut necesară prelungirea stării de urgență pentru că perioada de maximă răspândire a bolii nu a fost atinsă. Opiniile domnului Ciolacu au părut un șantaj politic. Ar fi un act de mare iresponsabilitate să nu voteze. Să ne alintăm în spațiul public, că nu a venit domnul Orban la masă, sunt lucruri care se pot rezolva în privat”. site news

Lasă un răspuns