Ce personalități feminine o inspiră pe Viorica Dăncilă

Ce personalități feminine o inspiră pe Viorica Dăncilă

Candidatul PSD la alegerile prezidențiale, Viorica Dăncilă, a vorbit despre modelele feminine din istorie care o inspiră. Aceasta a mai fost întrebată, în cadrul unei conferințe de presă, dacă se consideră un model pentru femeile din România.

Dăncilă a afirmat, joi, că între personalităţile feminine din România care pot reprezenta un model şi care o inspiră se numără Regina Maria, Ana Aslan, Ecaterina Teodoroiu, pentru modul în care şi-au apărat ţara şi s-au implicat.

„În primul rând, Regina Maria, Ana Aslan, sunt foarte multe femei care pot reprezenta un model, nu numai pentru mine ca femeie, dar şi pentru bărbaţi, pentru că modul în care s-au comportat, modul în care şi-au apărat ţara, modul în care s-au implicat, cred că merită admiraţia tuturor românilor. Ecaterina Teodoroiu, sunt multe femei care merită aprecierea noastră a tuturor”, a declarat Dăncilă, într-o conferinţă de presă.

Liderul PSD a mai fost întrebat și dacă se consideră un model pentru femeile din România.

„Acest lucru nu trebuie să-l stabilesc eu, eu nu am această aroganţă şi nu-mi place niciodată să vorbesc despre mine. Eu cred că acest lucru trebuie să-l decidă femeile din România, pentru că fiecare are lucruri bune, are lucruri mai puţin bune, important este să preluăm de la toţi lucrurile bune”, a afirmat Dăncilă, citată de Agerpres.

Lasă un răspuns