Ce funcții ar urma să primească Dăncilă, după demisia de la șefia PSD

Viorica Dăncilă ar urma să-și dea demisia din funcția de președinte al PSD.

Deși inițial Viorica Dăncilă a declarat că nu intenționează să demisioneze, surse politice spun că în cadrul ședinței CeX, care va avea loc marți, de la 18.30, aceasta își va anunța demisia.

După demisia de la șefia PSD, Viorica Dăncilă va primi funcțiile de coordonare în organizația de femei a PSD, acolo unde a mai deținut funcția de lider, dar și poziția de lider la organizația de Teleorman.

Luni seară, peste 20 de preşedinţi de organizaţii PSD au fost prezenţi la întâlnirea informală convocată de liderul PSD Buzău, Marcel Ciolacu, preşedinte al Camerei Deputaţilor.

“A fost o campanie în care s-a muncit mult, mulţumim tuturor celor care s-au implicat şi mulţumim milioanelor de români care au dat un vot de încredere Partidului Social Democrat şi Vioricăi Dăncilă. A fost un rezultat care nu ne mulţumeşte pe niciunul dintre noi, dar asta nu înseamnă că nu există soluţii. Vreau să îi rog pe colegii mei să se gândească la obiectivele noastre pentru alegerile de anul viitor. Rămânem o echipă, rămânem împreună, aşa cum am făcut-o întotdeauna în momente mai complicate. PSD este în continuare un partid puternic”, a scris Marcel Ciolacu, pe Facebook.

Întâlnirea de taină avut la doar o zi după ce preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a pierdut alegerile prezidenţiale. Mai mulți lideri importanți din PSD au cerut reformarea partidului și demisia Vioricăi Dăncilă. Printre liderii PSD prezenți au fost Paul Stănescu (PSD Olt), Niculae Bădălău (PSD Giurgiu), Marian Oprişan (PSD Vrancea), Ionel Arsene (PSD Neamţ), Dan Nica (PSD Galaţi), Horia Teodorescu (PSD Tulcea).

Lasă un răspuns