Ce ascunde presa, coronavirusul nu este ucis, pacienții sunt reinfectați cu virus și mor subit în urma unui atac de cord

Ce ascunde presa, coronavirusul nu este ucis, pacienții sunt reinfectați cu virus și mor subit în urma unui atac de cord. Medicii care lucrează pe frontul de luptă împotriva epidemiei de coronavirus Wuhan (COVID-19) au declarat, pentru Taiwan Times, că numeroşi pacienţi sunt reinfectaţi cu virus, şi, mai critic, acest lucru atrage după sine deseori decesul prin atac de cord survenit brusc, în unele cazuri.

Ce ascunde presa, coronavirusul nu este ucis, pacienții sunt reinfectați cu virus și mor subit în urma unui atac de cord

„Este foarte posibil să vă infectaţi a doua oară. Unele persoane au fost recuperate după o infecţie iniţială din cauza unui răspuns bun al sistemului imunitar. Dar medicamentele pe care le folosesc dăunează ţesutului cardiac, iar la reinfectare starea lor se înrăutăţeşte, şi uneori mor subit în urma unui stop cardiac”, arată un mesaj transmis către Taiwan News de o rudă a unuia dintre medicii care locuiesc în Regatul Unit.

Sursa a mai spus că virusul poate produce o stare asimptomatică care durează până la 24 de zile. Această afirmaţie a fost făcută independent de mai multe surse, inclusiv de medicul pneumolog chinez Zhong Nanshan, care a spus că perioada medie de incubaţie este de trei zile, dar poate dura şi până la 24 de zile – mult peste cifra de 14 zile care s-a vehiculat în presă şi rapoarte medicale iniţiale.

De asemenea, sursa taiwanezilor a subliniat că există multe rezultate false negative, după testare – lucru menţionat chiar şi într-un articol al Epoch Times. „Au fost cazuri pe care le-au găsit, scanarea CT arată că ambii plămâni sunt complet infectaţi, dar testul a ieşit negativ de patru ori. Al cincilea test a ieşit pozitiv” -Taiwan Times.

Coronavirusul atacă sistemul imunitar

Conform Zerohedge, unul dintre modurile în care coronavirusul Wuhan atacă sistemul imunitar este printr-un ataşament asemănător cu HIV la globulele albe din sânge, care declanşează o eliberare de citokine, cunoscută şi sub numele de „furtună de citokine” – un termen popularizat în timpul focarului gripal aviar cu H5N1 – o eliberare explozivă de citokine inflamatorii ce „vizează diferite organe, generând adesea disfuncţionalitate şi în multe cazuri moartea”.

Citește și Viața unui bebeluș, care atârna de un fir de ață, salvată prin telefon. „Răspundeţi la toate întrebările, chiar dacă vi se par absurde“

Furtuna de citokine apare în infecţii pulmonare severe, în care inflamaţia (locală) se răspândeşte în sistemul circulator devenind sistemică, producând sepsis sistemic – hipotensiune arterială persistentă, hiper sau hipotermie, leucocitoză sau leucopenie şi de multe ori trombocitopenie.

Pe lângă infecţiile pulmonare, furtuna de citokine este o consecinţă a infecţiilor severe în tractul gastrointestinal, urinar, sistemul nervos central, piele, spaţiile articulare şi alte zone ale corpului (Tisoncik, et al. Into the Eye of the Cytokine Storm) (2012). site news

Lasă un răspuns