Ce a transmis iubita lui Liviu Dragnea.„Fiți buni și aveți răbdare”

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, a postat pe Instagram, înainte de Revelion, un mesaj  preluat dintr-un citat motivațional, în limba engleză, atribuit actriței Angelina Jolie, referitor la așteptările pentru anul 2020.

 „Dorința mea este ca în 2020 să ne amintim cu toții cine suntem și să rămânem așa, indiferent de orice ne-ar împiedica să fim liberi. Dacă simți că nu îți trăiești viața din plin, încearcă să afli ce anume sau cine îți cauzează acea senzație de sufocare”, spune iubita lui Liviu Dragnea.

Irina Tănase a mai publicat pe Instagram, în aceeași zi, un alt mesaj în engleză, postat de actrița Billie Lourd care transmite dragostea și compasiunea pentru toți cei „care au pierdut pe cineva drag, de care le e dor și care le lipsește, mai ales în această zi”. Postarea se încheie cu mesajul „fiți buni și aveți răbdare”.

 Irina Tănase i-a dedicat lui Liviu Dragnea o poezie de dragoste chiar în ziua în care fostul lider PSD a împlinit 57 de ani.

Liviu Dragnea este încarcerat la Penitenciarul Rahova după condamnarea la 3 ani și 6 luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman, pe 27 mai, la o zi după alegerile europarlamentare. Tribunalul UE a respins o cerere formulată de Liviu Dragnea de anulare a condamnării sale în acest dosar site news.

Lasă un răspuns