Cazul Ditrău nu este singular, revoltă în cartierul milionarilor din Cluj-Napoca din cauza a 22 de srilankezi

Cazul Ditrău nu este singular, la Cluj-Napoca are loc o revoltă din cauza a 22 de srilankezi. Pe o stradă din selectul cartier Gruia din Cluj-Napoca, cu vile scumpe și Porsche parcat în fața casei, e revoltă: de ceva vreme, aici s-au cazat 22 de srilankezi, prilej de scandal între vecini, care l-au hărțuit pe angajator, au semnat o petiție și au asmuțit cam toate instituțiile.

Revoltă într-un cartier select din Cluj-Napoca

15 proprietari se pare că au semnat o petiție autorităților prin care cer arbitrarea revoltei lor, anume că într-unul dintre imobile, o fostă grădiniță, sunt cazați 22 de străini cu pielea închisă la culoare, care nu se știe ce caută aici și cât de legal muncesc.

Patronul a declarat că vecinii au făcut o petiție și au început să vină controale, pompieri, ITM, Poliția Locală, însă localnicii nu recunosc deloc revolta.

“Domnii de pe stradă au reclamat, mi-au spus că le-am stricat strada, că e zonă de lux. Statul îmi dă dreptul să aduc oameni, pentru că e fluctuație mare de personal, nu e stabilitate. Rulăm foarte mulți oameni, primim demisii prin mesaje.

Citește și Șofer român de Uber care a umilit o artistă nevăzătoare dublându-i cursa, revoltă în Anglia

Ei sunt foarte uniți. La spălat de vase dacă au mult de lucru și pe stația cealaltă nu are merge să-l ajute fără să-i zică șeful, ceea ce cu românii nu se întâmplă. Sunt uniți, vor să învețe, nu au venit aici să deranjeze”, spune unul dintre patroni.

Într-un final, doi dintre vecini și-au asumat că au semnat petiția, dar nu vor să vorbească despre revolta creată, iar un al treilea răspunde că nu are nicio problemă cu noii săi vecini. „Nu sunt ditrăist”, spune el. site news

Lasă un răspuns