Cazul Caracal explodează! Dezvăluirea bunicului Luizei

Bombă în cazul Caracal. Stelian Iordache, bunicul Luizei a fost interceptat, câteva luni, atât ambiental, dar și telefonic. Acest lucru a fost decis de anchetatorii din Craiova, iar Stelian Iordache a aflat abia acum că a fost monitorizat. Anchetatorii i-au  amplasat microfoane în casă, l-au urmărit cu echipaje speciale și i-au interceptat telefoanele.

Bunicul Luizei, critici la adresa procurorilor

Bunicul Luizei a fost înștiințat zilele trecute de către DIICOT că faţă de el „au fost luate măsuri de supraveghere tehnică prevăzute la art. 138 aliniatul 1, litera a, c, d şi e din CPP.”. Interceptările s-au făcut în dosarul care îl vizează pe Gheorghe Dincă. 

„Am fost foarte neplăcut surprins să aflu că în toată această perioadă am fost ascultat și monitorizat tehnic. În loc să se ocupe de adevărații infractori, procurorii ne-au interceptat și ne-au pus microfoane în casă. Mai multe persoane m-au atenționat că o să îmi fie ascultate telefoanele și când au venit și au luat diverse lucruri mi-au plantat și microfoane în casă”, a declarat bunicul Luizei.

Monstrul de la Caracal, trimis în judecată

Gheorghe Dincă şi Ştefan Risipiţeanu sunt trimişi în judecată în stare de arest, magistraţii Tribunalului Olt admițând cererea procurorilor de prelungire a mandatului de arestare preventivă în cazul lui Gheorghe Dincă. 

Procurorii DIICOT au dispus, în 15 ianuarie, trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a lui Gheorghe Dincă pentru infracţiunile de trafic de persoane, trafic de minori, viol – două infracţiuni, omor calificat – două infracţiuni şi profanarea de cadavre sau morminte – două infracţiuni. DIICOT a dispus trimiterea în judecată a lui Ştefan Risipiceanu, pentru viol.

Potrivit procurorilor, Gheorghe Dincă a ucis-o în locuinţa sa pe Luiza Melencu, fata de 18 ani dispărută în luna aprilie 2019, după care i-a ars corpul într-un butoi metalic din curtea sa iar apoi i-a aruncat osoasele rămase şi cenuşa în liziera unei păduri de lângă Caracal.

La începutul anchetei DIICOT, Gheorghe Dincă a susţinut că a ucis-o pe Luiza Melencu, iar resturile corpului le-ar fi aruncat la marginea unei păduri de lângă Caracal.site news

Lasă un răspuns