Caz uluitor la Arad, hoții au vrut să fure bancomatul trâgându-l cu un BMW X6

Patru tineri au fost filmați în timp ce încercau să smulgă un bancomat din perete cu un BMW X6. S-a întâmplat la Arad. Operaţiunea nu a ieșit conform planului, întrucât hoții nu au reușit să ia bancomatul de sute de kilograme. Ulterior, hoţii au vrut să spargă o casă de schimb valutar, însă nici asta nu le-a ieşit.

„În această dimineață, la ora 04:05, s-a sesizat prin SNUAU 112 că persoane necunoscute încearcă pătrundă prin efracție în incinta unei societăți comerciale de pe Calea Aurel Vlaicu.

Vezi imagini incredibile cu un hoț din Ploiești care fură o pubelă și o urcă în troleibuz.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale s-au deplasat de îndată la fața locului. Ei au constatat că în jurul orei 04:00, patru persoane mascate au forțat ușa de acces în magazin. Acestea au pătruns în interior și folosindu-se de o chingă, au legat bancomatul amplasat în proximitatea intrării de un autoturism și au încercat smulgerea aparatului, fără a reuși acest lucru.

Hoții sunt căutați încă de Poliție

În același timp, doi dintre autori s-au deplasat la ghișeul de schimb valutar care funcționează în interiorul magazinului. Acolo, folosindu-se de o rangă, au forțat ușa fără a pătrunde în interior.

Citește despre hoșii care au aruncat un aer un bancomat la Poiana Brașov și au furat o grămadă de bani.

Autorii au abandonat activitatea infracțională, fiind surprinși de un angajat. Cele patru persoane au părăsit locația fără a duce la sfârșit rezoluția infracțională. Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la furt calificat, în vederea identificării persoanelor în cauză și tragerea acestora la răspundere penală”, a transmis IPJ Arad. La ora actuală, poliția face cercetări pentru a-i identifica pe bărbați. (site news)

Lasă un răspuns