Catherine Zeta Jones despre Michael, Kirk și pandemie

Catherine Zeta Jones, căsătorită cu starul hollywood-ian Michael Douglas, a vorbit de curând despre ceea ce ar fi, cum spune chiar ea, “mărețul plan al mariajului”.

De altfel, momentul nu este ales întâmplător, cei doi actori pregătindu-se să serbeze în acest an cea de-a 20-a aniversare a căsătoriei.

Starul din filmul “Welsh” s-a căsătorit cu starul din filmul “Fatal Attraction” în anul 2000, la hotelul Plaza din New York.

Actrița a făcut mai multe declarații legate de relația cu Michael în cadrul unui interviu acordat lui Ross King, corespondent al show-ului TV Lorraine.

“Am un exemplu grandios a ceea ce înseamnă mariaj atât din partea părinților mei cât și din partea tatălui lui Michael cu mama lui vitregă, ce înseamnă un bun mariaj și cât de prețios este acest lucru, că trebuie să lucrezi în acest sens, să îl modelezi, susții și apreciezi”, spune ea.

Prima dată fără Kirk Douglas

Această a 20-a aniversare a soților Douglas va fi prima sărbătorită fără tatăl lui Michael, marele Kirk Douglas, decedat anul acesta pe 5 februarie la vârsta de 103 ani.

“A fost un om cu o mare putere sufletească, care avut o viață uimitoare. Pentru mine, ca noră, a fost un privilegiu să fiu iubită de el și să am o așa relație minunată cu acesta”, își amintește actrița.

Și-au luat cățeluș în starea de urgență

Catherine, care are doi copii cu Michael, Dylan de 19 ani și Carys de 17 ani, a dezvăluit că pe timpul stării de urgență au primit în casa lor un nou membru al familiei.

“Am respectat regulile în timpul pandemiei. Copiii mei s-au întors acasă și la fel și prietenii lor, deși, ca orice tineri, și-ar mai fi dorit să se furișeze la câte o petrecere din când în când. Ne-am mobilizat însă și am reușit să ne obișnuim cu situația. Am avut noroc și cu faptul că ne-am distrat copios cu noul nostru cățeluș”, a conchis artista.

Lasă un răspuns