Cătălina Ponor se mărită! Fosta campioană a arătat inelul

Cătălina Ponor a primit inelul de logodnă și a spus imediat da. Fosta campioană olimpică are o relație de aproape doi ani cu regizorul Bogdan Jianu. Chiar dacă diferența de vârstă dintre este de 18 ani, acest lucru nu a fost un impediment. Fosta campioană olimpică are 32 de ani, în timp ce logodnicul ei, 50 de ani. Cătălina Ponor a decis să facă marele anunț pe contul său de instagram.

„Azi am avut cea mai mare surpriză. I-am zis „Da” bărbatului cu care vreau să-mi petrec tot restul vieții. Te iubesc, Bogdan”, este mesajul care a însoțit poza în care Cătălina le-a arătat prietenilor virtuali inelul de logodnă.

Cătălina Ponor și Bogdan se cunosc de 14 ani

În trecut Cătălina Ponor a avut o relație de 3 ani cu gimnastul Tommy Ramos. Cei doi se pare că își făcuseră și planurile de nuntă, dar în 2015 s-au despărțit. Bogdan Jianu a fost căsătorit cu Julia Chelaru. Cei doi au decis să divorțeze însă, după o relație de aproape 17 ani.

Chiar dacă au o relație de doar doi ani, Cătălina Ponor și Bogdan se cunosc de mult timp.

”Aproape 14 ani în care am învățat multe. Ai fost lângă mine, am crescut cu tine, m-ai încurajat, m-ai ridicat și, chiar dacă am căzut, tot acolo ai fost. Pentru asta îți mulțumesc. La mulți ani, Bog. Să-ți dea Dumnezeu tot ceea ce îți dorești”, a fost mesajul pe care fosta mare gimnastă i l-a scris logodnicului ei.

Lasă un răspuns