Cătălin Dobre, ucigaşul tinerei din Bacău, de negăsit

Cătălin Dobre, ucigaşul tinerei din Bacău, găsită moartă în maşină, este căutat în continuare de oamenii legii. Cei doi erau căsătoriţi şi urmau să semneze divorţul la notar.

Cătălin Dobre , ucigaș în numele dragostei

Cătălin Dobre este în continuare de negăsit, el fiind căutat în apele canalului Bistriţa. La ora actuală, responsabilii ISU Bacău iau în considerare golirea apei din canal.

Citiți și tanara-gasita-moarta-sub-un-pod-din-bacau-in-masina-prietenului-ei-avea-o-fetita-de-doi-ani-presupusul-criminal-nu-a-fost-inca-prins

Informaţii din ancheta desfăşurată de procurori în privinţa crimei de la Bacău,de acum două zile, unde o tânără de 32 de ani a fost găsită moartă într-o maşină, spun că principalul suspect este chiar bărbatul cu care femeia avea un copil. Acesta se numeşte Cătălin Dobre. Bărbatul are 50 de ani şi este fostul patron al unui local numit Buddha Bar, care funcţionează în incinta mall-ului din Bacău. Potrivit anumitor surse, marţi, 21 ianuarie, Cătălin Dobre şi Adriana Andone au discutat să semneze actele de divorţ, la un notar. Cei doi au plecat împreună în maşina bărbatului. Pe drum cei doi soți s-au certat.

Citiți și crima-la-bacau-tanara-gasita-injunghiata-intr-o-masina-apel-misterios-la-112-ce-prefata-tragedia/

Criză de nervi, terminată cu omor

Bărbatul a făcut o criză de nervi şi şi-a ucis partenera în bătaie. Ea a fost găsită fără suflare pe bancheta din spatele maşinii, într-o zonă mărginaşă a Bacăului, aproape de canalul de fugă, cum îi zic localnicii. Ucigaşul a scris ulterior un bilet în care şi-a recunoscut gestul. El a anunțat  că se va sinucide şi a sunat la 112 să anunţe fapta. Anchetatorii au găsit urme până în canalul Bistriţa, fiind solicitaţi scafandri.

Scafandrii, în acțiune

În ajutorul scafandrilor din Bacău au venit şi colegii lor din Neamţ, dar căutările lor din cursul zilei de miercuri nu au avut succes. Din acest motiv, oficialii din cadrul ISU Bacău iau în calcul golirea canalului de apă, în speranţa că vor găși corpul bărbatului. Cătălin Dobre şi Adriana Andone aveau împreună o fetiţă de un an şi jumătate. Rudele femeii spun că bărbatul avea patima jocurilor de noroc şi a avut probleme cu legea în Italia, fiind închis pentru evaziune fiscală. site news

Lasă un răspuns