Cătălin Botezatu, decizie-şoc după lupta cu o boală necruțătoare

Cătălin Botezatu a fost la un pas de moarte, după o luptă cruntă cu o boală necruțătoare, cancerul. Acum, Botezatu se simte bine, însă spune că a făcut multe sacrificii.

Cătălin Botezatu, despre lupta cu boala

După ce s-a luptat cu boala, Botezatu a dezvăluit că îi place să meargă singur în vacanţe, chiar pe insule pustii, şi se simte foarte bine doar în compania lui. Aşa face doar lucrurile care îi plac şi se regăseşte pe sine.

„Citesc, ascult muzică în permanență, în mașină peste tot. Și atunci când îmi permit să am o vacanță mă retrag pe o insulă pustie, de obicei singur, chiar dacă pare ciudat, mă duc singur, îmi fac un playlist, de obicei cu muzică simfonică, și fac cât pot de mult scuba diving, mă regăsesc foarte bine în adâncuri.”, a povestit Cătălin Botezatu.

Juratul „Bravo, ai stil! Celebrities” a dezvăluit că nu a avut parte mereu de fericire, deşi, financiar, îşi permite orice. 

„Viața mea de dincolo de reflectoare nu există, pentru că din 24 de ore, 20 de ore le muncesc. Am înțeles că nu poți să ai și una și cealaltă, adică și o viață personală, asta înseamnă și fericire, și succes. Am ales succesul, am ales cariera, sunt un carierist și atunci m-am sacrificat. Și nu de alta, dar pentru mine noțiunea de fericire rămâne o noțiune de dicționar.

Vezi ce altă vedetă a învins o boală cumplită fără tratament, iar acum ajută pe alții

Este efemeră, este trecătoare, este un lucru de moment, de stare, pe care o regăsești din când în când, te regăsești în ea din când în când. Aș fi ipocrit să spun că am fost fericit de-a lungul anilor așa linear, nu.

Am avut doar momente. Chiar dacă pare că pot avea pe orice și pe oricine, nu e chiar așa. Trecând anii, devii mai selectiv, devii mai profund și atunci pretențiile cresc.”, susţine Cătălin Botezatu. site news


Lasă un răspuns