Carmen Amariei: ”Rapidul se salvează de la retrogradare și nici la baraj nu ajunge”!

O știm cu toții cât este de neconvențională, câtă îndrăzneală are și cât de mult îi place să iasă la atac, împotriva oricui îi cântă Prohodul… ei sau echipei pe care o antrenează! Carmen Amariei, despre ea vorbim, a fost așa și ca jucătoare, cu un talent dus pe culmi, însă mereu cu câte-o problemă personală de rezolvat – nimeni nu i-a pus jugul, dar și-a făcut datoria, oriunde s-a aflat!

A venit, recent, de la Brăila, unde a participat cu Rapidul la un turneu destul de puternic. A jucat finala, cu echipa gazdă, și a pierdut la 7 goluri diferență, 23-30, spre marea supărare a antrenoarei.

”Am jucat sub posibilități, la doar 80% din potențial. Am arătat că stăm bine la pregătirea fizică, ba chiar și la psihic ne-am întărit, dar păcătuim prin greșeli individuale, prea multe, spun eu, cât și prin ratări de neacceptat, la acest nivel, mai ales în situații de unu’ la unu’. Trebuie să eliminăm grabnic aceste ratări, față în față cu portarul, astfel munca noastră elaborată se duce pe Apa Sâmbetei.

Va fi un retur incendiar, însă nici eu, nici elevele mele, nu ne temem de vreun adversar. Vom juca la victorie tot mereu și vă spun cu sinceritate că vom produce multe surprize. De altfel, nici nu mai încape îndoială, vom scăpa de la retrogradare, ba chiar vom evita și barajul, așa ne-am propus în această iarnă”!, ne spunea cu hotărâre Amariei.

După părerea mea, aceasta este un fel de declarație războinică, pentru viitoarele adversare ale Rapidului, dar fosta mare jucătoare se bazează, probabil, și pe noile sale achiziții. În ultimele zile, în Giulești au ajuns Laura Popa, Dana Băbeanu, Ștefania Lazăr și portărița Diana Diaconu, handbaliste care au întărit consistent linia de 9 metri a Rapidului.

Rapidul a făcut lucruri bune la Brăila, însă a ratat prea mult…

Lasă un răspuns