Cântărețul-amator ajuns secretar de stat la Muncă, prins de Poliție fără carnet: dosar penal și drum liber spre demitere

Alin Ignat, secretar de stat în Ministerul Muncii, originar din judeţul Alba, a fost prins sâmbătă de poliţişti, pe raza municipiului Blaj, la volanul unui autoturism cu plăcuţe de înmatriculare provizorii expirate, acestuia fiindu-i întocmit dosar penal. Ignat era acum trei luni un tânar liberal care se remarcase mai ales ca și interpret amator la nunți și alte petreceri.

Vezi aici știrea care anunța numirea în funcție a lui Ignat.

Potrivit unor surse din Poliţie, Ignat a fost depistat în jurul orei 11,30, în municipiul Blaj. Plăcuţele de înmatriculare provizorii ale autoturismului erau expirate din data de 22 ianuarie, informează agerpres.ro.

Artistul amator a avut o carieră ministerială scurtă

IPJ Alba a precizat că pe numele unui bărbat de 32 de ani poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat. Alin Ignat, vicepreşedinte al filialei PNL Alba Iulia, a fost numit în urmă cu câteva săptămâni secretar de stat în Ministerul Muncii. Ignat este și cântăreț, iar acum, cel mai probabil, va fi demis de Ludovic Orban.

Numirea lui Ignat ca secretar de stat a generat vii controverse. Prima care a reacționat a fost Olguța Vasilescu, fostul ministru al Muncii. Ea a dezvăluit prima că premierul Ludovic Orban a luat decizia de a-l numi la Ministerul Muncii, în funcția de secretar de stat, pe Alin Dan Ignat. Acesta este prim-vicepreşedinte al Tineretului Naţional Liberal, consilier local în Alba Iulia, dar mai cunoscut este drept un pasionat cântăreţ amator.

Cum și-a bătut PSD joc de liberali la numirea tânărului cântăreț

PSD nu a ratat astfel ocazia de a-i ataca pe liberali. „Ne-au cotropit „specialiștii” PNL! Cantăreț, proprietar de birt pe unde se adăpau liderii PNL Alba când le era sete, a aterizat direct secretar de stat la Ministerul Muncii! O să-i cânte „Împodobește, mamă, bradul!” ministrei Baubau de Crăciun ca să îi mai treacă supărarea că o pocnește zilnic Vasilcoiu… O să murim de râs cu ăștia!”, scrie Lia Olguţa Vasilescu pe Facebook. site news

Lasă un răspuns