Cântăreț român celebru se joacă cu focul! A fost cooptat de armata pakistaneză

Adrian Sînă, solistul trupei Akcent, riscă să stârnească un război între Pakistan și India, după ce s-a fotografiat cu generalii pakistanezi, reproducând fraze-slogan, jignitoare pentru India.

Cântărețul român are concerte gârlă în Pakistan, unde a fost invitat de guvernul de la Islamabad, pentru a-i face publicitate și demonstra că este o țară democratică.

„Planul erau ca Akcent să susțină un concert la Casa Guvernatorului, urmat de o cină și o conferință de presă. Participanților la concert urmau să li se ofere steaguri din regiunea Kashmir, deoarece cântărețul ar fi vorbit despre încheierea atrocităților comise împotriva oamenilor asupriți din întreaga lume și din Kashmir”, a explicat, pentru Libertatea, Mansoor Malik, un jurnalist din Pakistan.  

Adrian Sînă se joacă cu focul

Vedeta de la noi instigă și mai mult la ură, prin postări șocante. Spre exemplu, de ziua apărării naționale a Pakistanului, Adrian Sînă a postat mesajul: „Happy defence day Pakistan and Tea was fantastic”.

Postarea artistului român i-a indignat pe mai mulți vloggeri indieni, care au perceput-o drept o modalitate de a-l batjocori pe comandantul Abhinandan Varthaman, pilotul Forței Aeriene Indian, care a fost capturat în februarie 2019 de armata locală în teritorul pakistanez al Kashmirului, după ce două avioane indiene fuseseră doborâte. site news

Lasă un răspuns