FOTO facebook

Cântăreț român, băgat în carantină la 600 km depărtare de casă: Am frecat la WC-uri de mi-au lăcrimat ochii

În urmă cu câteva zile, ieșeanul Cezar Dometi, proaspăt revenit în România din Germania, a fost escortat de autorități, în carantină, la Lugoj – departe de orașul său natal. Spre deosebire de alți români mai norocoși, care au ajuns să fie cazați la hotel, Dometi a ajuns în clădirea aflată în paragină a unui internat, cu un grup sanitar murdar și o curte ticsită de gunoaie.

Carantină la 600 km depărtare de casă

Ajuns în carantină, la 600 km depărtare de casă, într-un internat de liceu, o clădire cu o curte înțesată de gunoaie și cu băile murdare, fostul concurent de la X Factor și Vocea României nu a stat prea mult timp pe gânduri și s-a apucat de curățenie.

Ieri, Dometi a publicat spre finalul zilei, pe același cont de Facebook, fotografii care îl înfățișau cu o mască de protecție pe față, în vreme ce curăța băile murdare. “Am frecat la WC-uri de mi-au lăcrimat ochii, dar mă simt super bine și sunt super bucuros”, a scris el.

“Da, am vrut să dau un exemplu. Nu să mă plâng, ci să arăt că, OK, astea sunt condițiile, dar împreună le putem îmbunătăți”, a declarat bărbatul, pentru Libertatea.

Modelul său a fost urmat și de colegi. După ce el a făcut curățenie la toalete, alte persoane cazate în centru au curățat chiuvetele.

Încântat, Dometi a scris și despre asta pe contul de Facebook și, la finalul postării, a adăugat: “Eu sunt voluntarul de serviciu și vin acolo unde e nevoie de mine”. Dar asta numai după ce se vor sfârși cele 14 zile de carantină.

“Azi am primit zeci și sute de mesaje de la oameni care, după ce mi-au citit postările, mi-au povestit situațiile cu care se confruntă. O prietenă mi-a spus despre prietena ei însărcinată că are intoleranță la lactoză și îi trebuie un regim anume. Sunt sute mii de oameni care se plâng de condițiile oferite de stat, dar, din punctul meu de vedere, nu statul e de vină. Sunt și ei, la rândul lor, depășiți. Pentru asta e nevoie să cooperăm cu toții și să îi ajutăm”, a spus, în încheiere, Dometi. site news

Lasă un răspuns