Campionul mondial în F1, britanicul Lewis Hamilton, n-a purtat noroc echipei sale de suflet, FC Barcelona, care a pierdut cu 0-2 în eternul El Clasico!

În perioada 26-28 februarie, organizatorii Campionatului Mondial de Formula 1, FIA, au programat, la Barcelona, pe circuitul Montmelo, testarea oficială a tuturor scuderiilor participante în sezonul actual, 10 la număr: Mercedes AMG Petronas, Ferrari Mission Winnow, Aston Martin Red Bull Racing, McLaren, Renault, Alpha Tauri Honda, BWT Raciing Point, Alfa Romeo Racing Orlen, Hass F1 Team și Rokit Williams. Nu de alta, dar prima cursă bate la ușă, Mondialul debutând și în acest an cu Australian Grand Prix, în perioada 13-15 martie.

Lewis Hamilton, cunoscut ca un înfocat suporter al teamului de fotbal FC Barcelona, a primit, de la echipa catalană, un tricou cu însemnele clubului și cu numele său scris pe spate. ”Vreau să transmit multă energie pozitivă întregii echipe Blaugranas, și am speranța că vor face lucruri bune în acest derby, contra Realului din Madrid. Sunt un mare fan al echipei și le mulțumesc celor ce s-au gândit la mine și mi-au trimis acest tricou personalizat”, a declarant Hamilton.

Din păcate, FC Barcelona a pierdut în deplasarea de la Madrid, scor 0-2, golurile Realului fiind marcate de Vinicius Junior, minutul 71, și Mariano Diaz Mejia, minutul 90+2.

Lasă un răspuns