Calculele pentru promovarea în Liga I! Costel Enache și-a anunțat demisia de la Petrolul

Petrolul a pierdut 1-2 cu FC Argeș și a ratat orice șansă de a promova în Liga I. După umilința suferită de ploieșteni marți seara, antrenorul “lupilor galbeni”, Costel Enache a anunțat că își va da demisia. Obiectivul său era promovarea în prima ligă.

“Sunt un om cu anumite limite, cu anumite lipsuri. Tot ce a depins de mine am făcut cât am putut de bine. Am crezut cu toată inima până în ultima clipă. Durerea cea mai mare e că nu am avut maturitate de joc. Am avut un rezultat pozitiv, care ne ținea în lupta pentru promovare. Am fost naivi și am fost pedepsiți pe această naivitate. Am fost lenți, greoi. Eu sunt cel mai trist, dezamăgit. Sunt dărâmat, efectiv. Nu mai rămân la echipă”, a declarat Enache, după meci.

Turris a pierdut meciul cu CS Mioveni 0-1!

După acestă victorie, CS Mioveni este pe locul doi în clasament, direct promovabil și are toate șansele ca în sezonul următor să joace în Liga I. După meci, antrenorul celor de la Turris, Erik Lincar a făcut din nou declarații extrem de savuroase.

 “M-am uitat la un serial cu Sunderland, care au ajuns în Liga 2, după în Liga 3. Nu știu dacă au promovat acum, nu cred. Leeds a promovat după 16 ani, care e problema? Care e problema? Rapid a fost la Liga 4, acum e în Liga 2, cu speranțe pentru Liga 1. Dacă nu va promova acum, va promova anul viitor. Trebuie să trăim fenomenul ăsta cu mai multă bărbăție. Nu să oprim retrogradările, să le fie tuturor bine. Dacă noi o să terminăm pe locul 4, credeți că o să cer să promoveze patru echipe? Nu pot să o dau așa, trebuie să fim bărbați, a spus Erik Lincar.

Calculele pentru promovarea în Liga I

Cum ajunge FC Argeș în Liga 1

FC Argeș este la 3 puncte de UTA și poate promova direct cu o victorie, indiferent de rezultatul obținut de CS Mioveni în ultima etapă.

Cum ajunge Rapid în Liga I

La Rapid calculele sunt destul de încurcate. Giuleștenii sunt pe locul 5, și depind de rezultatele celorlalte echipe. Vor ajunge în prima ligă dacă vor câștiga cu Turris, în timp ce Petrolul învinge CS Mioveni, iar UTA câștigă cu FC Argeș.

Cum ajunge UTA în Liga I

Arădenii au nevoie de o victorie cu FC Argeș. În cazul în care nu vor câștiga au nevoie ca CS Mioveni să nu o învingă pe Petrolul.

Cum ajunge Turris în Liga 1

Turrris a pierdut în acestă seară cu CS Mioveni și este pe locul 4. În ultima etapă va juca cu Rapid și trebuie să câștige. Depinde însă și de celelalte rezultate. CS Mioveni și FC Argeș ar trebui să piardă.

Cum ajunge CS Mioveni în Liga 1

CS Mioveni este pe locul doi și va juca cu Petrolul. Ploieștenii nu mai au însă nicio miză, după meciurile de marți seară fiind echipa care nu mai are nicio șansă la promovare.

Lasă un răspuns