Brooklyn Beckham și Nicola s-ar fi căsătorit în secret

Fiul cel mare al lui David şi al Victoriei Beckham s-ar fi căsătorit  în secret cu iubita sa, susțin cei de la Calciomercato. Tinerii au fost surprinși purtând verighete, deși anunțaseră că nunta ar avea loc în 2021. Brooklyn Beckham și Nicola au devenit un cuplu în noiembrie, anul trecut. Fiul celebrului fotbalist este model și fotograf în Statele Unite. Nicola și-a făcut deja debutul în cinematografie, fiind nominalizată la premiul Teen Choice. În plus, conduce un fond de investiții creat de tatăl ei și de soția acestuia, un fost fotomodel, Claudia Heffner. Brooklyn și iubita sa au anunțat în urmă cu o lună că s-au logodit.

4 milioane de lire sterline vor costa cele două petreceri

Părinții miresei, care au o avere estimată la 1,43 miliarde de euro au anunțat că vor plăti nunta. Vor avea loc două petreceri. Una la Londra, cealaltă în Statele Unite. Potrivit apropiaților, David şi Victoria Beckham o plac foarte mult pe Nicola. Dovadă stau și mesajele postate pe conturile de socializare.

“Acum, că vă începeți această călătorie incitantă împreună, suntem foarte-foarte fericiți pentru voi”, a scris David Beckham pe contul său de instagram în momentul în care a fost anunțată logodna.

“Te iubesc foarte mult, Victoria, și sunt cea mai norocoasă fată”, a fost una dintre postările Nicolei Peltz.

Singura nemulțumire a Victoriei este faptul că cei doi tineri au decis să se stabilească în Statele Unite, departe de ea.

Lasă un răspuns