Brigitte, fosta doamnă Năstase, e shaormereasă la fast-food-ul unde s-a asociat cu iubitul Pastramă

Brigitte Sfăt este hotărâtă să dea lovitura în afaceri. Soția lui Florin Pastramă a deschis un restaurant tip fast-food în zona Fundeni din Capitală. Din meniu nu lipsesc shaorma, pizza, dar și un preparat adus din Timișoara, orașul unde s-a născut bruneta, pleșcavița din pulpă de vițel. Îmbrăcată ca o gospodină, bruneta a muncit cot la cot cu unul dintre angajați. A încasat banii, a șters vitrinele, ba, mai mult, la un moment dat, a și pus un burger pe plita încinsă.

Brigitte se simte bine la făcut burgeri

Pasionată de gătit, Brigitte Sfăt nu pare deloc deranjată că, acum, își petrece mare parte din timp într-o shaormerie. Până când afacerea va înflori, soția lui Florin Pastramă pare ferm hotărâtă să vândă la tejghea gustoasele preparate. Acest lucru nu o sperie, ba din contră, îi face plăcere.

Vezi aici cum îl umilea ea pe iubitul său pe o plajă din Mamaia.

În concluzie, în doar câteva luni, Brigitte Sfăt a ajuns, de la soția lui Ilie Năstase la… shaormereasă. Merită, însă, tot respectul. Este de apreciat faptul că vrea să fie pe propriile picioare și are o dorință uriașă de a reuși în domeniul afacerilor. Îmbrăcată ca o gospodină, bruneta a muncit cot la cot cu unul dintre angajați. A încasat banii, a șters vitrinele, ba, mai mult, la un moment dat, a și pus un burger pe plita încinsă.

Pasionată de gătit, Brigitte Sfăt nu pare deloc deranjată că, acum, își petrece mare parte din timp într-o shaormerie. Până când afacerea va înflori, soția lui Florin Pastramă pare ferm hotărâtă să vândă la tejghea gustoasele preparate. Acest lucru nu o sperie, ba din contră, îi face plăcere.

Vezi cum fostul soț celebru al lui Brigitte a intrat în scandal chiar cu șeful statului dar apoi și-a cerut scuze.

În concluzie, în doar câteva luni, Brigitte Sfăt a ajuns, de la soția lui Ilie Năstase la… shaormereasă. Merită, însă, tot respectul. Este de apreciat faptul că vrea să fie pe propriile picioare și are o dorință uriașă de a reuși în domeniul afacerilor.

Brigitte și Pastramă, afacere de sute de mii de euro

La finalul anului 2018, Brigitte şi Florin Pastramă au pus împreună bazele unui proiect de sute de mii de euro, după ce au demarat lucrările în vederea contruirii unui mini-cartier de vile în Ştefăneşti. Cei doi s-au îndrăgostit în timp ce se aflau pe platourile de filmare ale emisiunii “Ferma. Un nou început”, de la Pro TV. Au devenit soț și soție în vara anului trecut.
Brigitte s-a căsătorit cu Ilie Năstase în 2013, iar petrecerea de nuntă s-a desfășurat la Poiana Braşov. Le-au fost alături peste 300 de prieteni. Relaţia lor a fost presărată cu numeroase dispute, despărţiri şi împăcări. În martie 2018, au anunțat că divorțează, dar separarea oficială a fost amânată, pentru că ei nu s-au prezentat, iar actele au expirat. Într-un final, pe 26 septembrie 2018, s-a pronunțat divorțul dintre Brigitte și Ilie Năstase.

site news

Lasă un răspuns