Marcel Ciolacu

BREAKING NEWS! PSD depune două moțiuni împotriva Guvernului, Ciolacu îl somează pe Orban

Liderul PSD Marcel Ciolacu a anunțat, marți, 28 aprilie, într-o conferință de presă, că va depune două moțiuni simple în Parlament împotriva lui Florin Cîțu și a lui Adrian Oros.

Cîțu și Oros, în vizorul lui Ciolacu

„Vom depune două moțiuni simple la Camera Deputaților, la Senat, în ceea ce-l privește pe dl ministru Cîțu și dl ministru Oros. Ținând cont că dl Cîțu a mai trecut prin această procedură la Senat, de data aceasta o să depunem la Camera Deputaților astfel încât să fie evident faptul că toate forțele politice, în afară de PNL, nu mai doresc să aibă de-a face cu un asemenea ministru.

Îl rog public pe dl ministru Cîțu să înceteze toate minciunile din spațiul public. Nu are nicio legătură o moțiune simplă cu nu știu ce site cu OZN-uri și extratereştrii din creierul dânsului”, a spus Ciolacu.

”În ceea ce privește vestitul și celebrul site al domnului Cîțu, domnul Cîțu a transformat Ministerul Finanțelor într-o poștă. Site-ul și proiectul a fost copiat după IMM Invest făcut de Partidul Social Democrat din 2017, îl regăsiți în Ordonanța de Guvern 110 din 2017. La fel cum domnul Orban a copiat programul de guvernare al PSD, pe care l-a folosit în Parlament, același lucru l-a făcut și domnul Cîțu. Singura problemă este că l-a copiat prost. Nu a făcut o convenție foarte clară cu băncile, pentru ca Ministerul de Finanțe să fie decidentul celor care accesează această platformă și acești bani. Vorbim de IMM-uri, vorbim de 60% din PIB și vorbim de 60% din angajații din România”, a susținut Marcel Ciolacu.

Orban, vinovat de abuz în serviciu

Liderul PSD anunță că premierul Ludovic Orban riscă să se facă vinovat de abuz în serviciu dacă refuză să meargă să dea explicații în Parlament, despre măsurile adoptate de Guvern pentru prevenirea și combaterea epidemiei de Covid-19.

„Domnul Orban trebuie să realizeze foarte clar că este premierul României. Există o hotărâre a Parlamentului  pe care trebuie să o respecte, altfel, e abuz în serviciu”, a spus Ciolacu. Acesta a avertizat și că se poate ajunge inclusiv la un proces pe această temă. site news

Lasă un răspuns