BREAKING NEWS! Premierul Boris Johnson a devenit tătic

Premierul Boris Johnson și logodnica lui au devenit părinți. Carrie Symonds a născut, miercuri, 29 aprilie, un băiat, relatează The Guardian.

Cuplul a făcut și prima declarație în care au anunțat că au un „băiețel sănătos”.

Boris Johnson, în culmea fericirii

O purtătoare de cuvânt a prim-ministrului a declarat că atât mama, cât și bebelușul „se simt foarte bine” după nașterea ce a avut loc miercuri dimineață într-un spital din Londra.

„Primul ministru și doamna Symonds sunt încântați să anunțe nașterea în această dimineață a unui băiat sănătos, la un spital din Londra. Atât mama, cât și bebelușul se simt foarte bine. Premierul și doamna Symonds ar dori să mulțumească echipei fantastice a maternității”, a completat ea. 

Boris Johnson, în vârstă de 55 de ani, și Carrie Symonds, 32 de ani, au anunțat în martie că așteaptă un copil la „începutul verii” și că s-au logodit la sfârșitul anului trecut.

Ei sunt primul cuplu necăsătorit care s-a mutat împreună în Downing Street.

Boris Johnson a revenit luni, 27 aprilie, la muncă, după o săptămână petrecută într-un spital londonez cu COVID-19 şi două săptămâni de recuperare la reşedinţa oficială din Checkers, situată la circa 50 km nord-vest de Londra. Carrie Symonds a avut, de asemenea, simptome ale bolii.

Lasă un răspuns