foto facebook

BREAKING NEWS! Orban, despre noile restricții: „NU se închide nimic!”

Premierul Ludovic Orban a dat detalii, miercuri, 29 iulie, despre noile măsuri pe care le-ar putea lua Guvernul pentru a limita răspândirea infecțiilor cu coronavirus. „Astăzi este pe ordinea de zi”, a spus premierul, făcând referire la hotărârea adoptată de CNSU.

Orban, precizări importante

„Încă analizăm, încă purtăm discuții”, a răspuns Orban, întrebat dacă va adopta în Guvern măsurile întocmai cum au fost ele anunțate de CNSU.

„Deocamdată nu s-a adoptat nicio măsură. (…) Este o propunere care a fost formulată de specialiști și care a fost adoptată de CNSU, dar ca propunere pentru modificarea hotărârii de guvern privind starea de alertă. Va fi pe ordinea de zi a ședinței de astăzi (n.r. – miercuri, 29 iulie)”, a subliniat premierul.

„Deci nu se închide nimic. După ora 23:00, anumite activități unde, de regulă, după ora 23:00 există riscul transmiterii virusului, vor fi închise”, a spus premierul, întrebat dacă se închid terasele sau sălile de jocuri de noroc, scrie Mediafax.

Premierul a anunțat că încă se analizează dacă măsura va fi aplicată la nivel național sau în anumite zone unde există un nivel de răspândire mai larg al COVID-19.

„Analizăm dacă o aplicăm la nivelul întregii țări sau dacă o aplicăm la mare, la București, în județe unde există un nivel de răspândire mai larg”, a spus premierul. site news

Lasă un răspuns