BREAKING NEWS! Două noi cazuri de infectare cu coronavirus, confirmate în România. Au luat virusul din Italia

BREAKING NEWS! Două noi cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate, vineri, în România. Informația despre cele două noi cazuri de infectare cu coronavirus a fost făcută de secretarul de stat în Ministerul Sănătății.

BREAKING NEWS! Două noi cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate

Secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Nelu Tătăru, a anunțat, vineri, că există două cazuri noi de infecție cu coronavirus, fiind vorba despre un bărbat de 45 de ani și o femeie de 38 de ani. Cele două cazuri au fost confirmate și de Raed Arafat.

Nelu Tătaru a declarat: „Mai avem încă două noi cazuri de coronavirus. Un bărbat de 45 de ani din Maramureș. S-a întors în țară pe 25 februarie, fiind bolnav în Italia, unde merge la medic. I se prescrie un tratament simptomatic și pleacă acasă. Ajunge în România, având febră, se prezintă la spital în Maramureș. E internat la Clinica de boli infecțioase din Maramureș, unde primește tratament, și se face testarea. A fost transferat la Cluj. Astăzi a venit confirmarea: pozitiv coronavirurs.

Al doilea caz este o femeie de 38 de ani din Timișoara. A mers la Bergamo, în Italia, pe 25 februarie a prezentat primele simptome. Pe 27 februarie a mers la spital, a fost testată, a mers acasă în izolare. Azi, testul său a fost confirmat pozitiv”.

Citește și Costache a demis-o pe șefa DSP Gorj, de față cu alți lideri din țară, din cauza datelor false despre coronavirus

Aceste două cazuri rămân la una din cele cinci clinici de boli infecțioase. Femeia rămâne la centrul din Timișoara și bărbatul la centrul din Cluj.”

În total, România are trei bolnavi infectați cu virusul COVID-19.

Prof. Horațiu Moldovan, secretar de stat în Ministerul Sănătății, a confirmat primul caz de coronavirus pe teritoriul României. site news

Lasă un răspuns