unsplash

Breaking news! Austria suspendă cursele aeriene directe dinspre România, începând de joi

Austria suspendă cursele aeriene directe dinspre România, începând de joi, de la ora 00.00. Noile reglementări sunt valabile până la data de 31 iulie, anunță Ministerul Afacerilor Externe (MAE).

„În continuarea informațiilor transmise cu privire la circulația cetățenilor români în Republica Austria, MAE precizează că, potrivit informațiilor oficiale comunicate de către autoritățile austriece, începând cu data de 16 iulie a.c, ora 00.00, vor fi suspendate cursele aeriene regulate directe din mai multe state, printre care se numără și România. Noile reglementări sunt valabile până la data de 31 iulie 2020”, anunță MAE.

Ministerul Afacerilor Externe spune că va continua dialogul cu autoritățile austriece și va comunica public elementele de noutate care vor fi transmise oficial de către partea austriacă.

Ministerul Afacerilor Externe reamintește că cetățenii români pot solicita asistență consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Viena: 0043-1-503.24.65 și 0043-1-505.23.81, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate (CCSCRS) și preluate de către operatorii Call Center, în regim de permanență. De asemenea, cetățenii români care se confruntă cu o situație dificilă, specială, cu un caracter de urgență, au la dispoziție și telefonul de urgență al misiunii diplomatice 0043-699.117.26027.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginilor de internet: https://www.mae.ro/node/51901http://viena.mae.ro/ și http://www.mae.ro/. site news

Lasă un răspuns