Brățări electronice pentru românii aflați în izolare sau carantină, din cauza coronavirus. Propunere a unui senator PMP

Brățări electronice pentru românii aflați în izolare, este propunerea unui parlamentar. Senatorul PMP , Lucian Iliescu, solicită Ministerului de Interne să îi monitorizeze prin intermediul brățărilor electronice pe oamenii aflați în carantină sau izolare din cauza coronavirusului.

Brățări electronice pentru românii aflați în izolare

”Am urmărit materialele de presă în care niște inconștienți încalcă cu bună știință regulile de carantină și autoizolare impuse de autorități și umblă liberi. Dacă acești indivizi nu conștientizează că sunt o “bombă” la adresa tuturor cetățenilor acestei țări, autoritățile ar trebui să ia măsuri drastice. 
Pe această cale SOLICIT Ministrului de Interne ca toți cei aflați în carantină sau autoizolare să fie monitorizați prin BRĂȚĂRI ELECTRONICE. Știu că e un efort uriaș din punct de vedere economic, dar să nu uităm câți bani cheltuie statul cu fiecare persoană infectată aflată pe patul de spital. Achiziția de brățări electronice se impune imediat și orice zi de întârziere reprezintă un atentat la siguranță noastră a tuturor! Doar cu măsuri drastice și imediate vom putea lupta cu această epidemie răspândită în primul rând de cei inconștienți și iresponsabili.”, scrie Lucian Iliescu. site news

Lasă un răspuns