Brașovenii de la Dacia Plant lansează un gel igienizant cu 70% alcool şi argint coloidal

Brașovenii de la Dacia Plant lansează un gel igienizant cu 70% alcool şi argint coloidal

Dacia Plan lansează astăzi Dacoderm, un gel pentru menținerea igienei mâinilor, bazat pe două substanţe puternic dezinfectante şi antimicrobiene: alcoolul de 70% şi argintul coloidal. Produsul este puternic dezinfectant, eficient şi îngrijeşte în acelaşi timp pielea mâinilor.

Produsul are acţiune rapidă şi un spectru larg antimicrobian şi este o alternativă rapidă şi eficientă la curăţarea mâinilor cu apă caldă şi săpun, în locurile şi momentele în care spălarea mâinilor nu este posibilă. Concentraţia de alcool a produsului a fost aleasă special pentru a se atinge un efect antiinfecţios optim, iar argintul coloidal este un agent antiinfecţios, antifungic şi  antimicrobian.

”Dacia Plant, este modul nostru de a ajuta acum România”

„Încercăm să luptăm şi noi, la rândul nostru, cât mai eficient împotriva noului coronavirus şi am demarat producţia unui gel destinat igienizării rapide a mâinilor. Gelul de mâini cu argint coloidal este destinat menţinerii igienei mâinilor mai ales atunci când nu există posibilitatea de a ne spăla pe mâini cu apă caldă şi săpun: la muncă, la cumpărături, etc. Nu este numai un nou produs Dacia Plant, este modul nostru de a ajuta acum România”, a declarat Claudia Burghelea, director de marketing Dacia Plant.

Gelul mai conţine şi ingrediente speciale pentru îngrijirea epidermei:  vitamina E, gel de aloe vera şi glicerină. Vitamina E este un puternic antioxidant, eficient pentru reducerea daunelor UV la nivelul pielii şi care ajută la hrănirea și protejarea pielii.  Aloe vera conține antioxidanți, enzime, vitamine A și C și are puternice efecte antiinflamatoare. Poate ajuta la tratarea arsurilor și hidratarea pielii uscate.

Gelul de mâini cu argint coloidal este disponibil în două variante, flacon tub de 70ml şi flacon cu dispenser de 100 ml. Gelul va fi distribuit prin canalele de distribuţie Dacia Plant, iar capacitatea de producţie lunară estimată este de 55 000 de flacoane. Gelul de mâini cu argint coloidal face parte din linia de creme Dacoderm destinată îngrijirii pielii şi de ameliorare a unor afecţiuni uşoare, prin aplicare topică.

Dacia Plant este compania românească cu produse naturale inspirate din reţetele tradiţionale, adaptate stilului modern de viaţă. Toate produsele Dacia Plant au concentraţii optime de substanţe active şi nu conțin aditivi, conservanți, coloranți sau îndulcitori artificiali. În fabrica de la Bod-Brașov, Dacia Plant produce peste 250 de tipuri de comprimate, tincturi, pulberi și siropuri bazate pe plante atent selecționate și pe extracte standardizate, precum şi produse alimentare naturale. site news

Lasă un răspuns