Brad Pitt se afla în Franța alături de modelul german Nicole Poturalski

Pitt se bucură de vară în sudul Franței – alături de o companie plăcută, modelul german Nicole Poturalski.

Actorul câștigător de Premiu Oscar, în vârstă de 56 de ani, a fost văzut săptămâna aceasta pe Aeroportul Le Castellet din Franța, alături de modelul german Nicole Poturalski, 27 de ani.

Duo-ul a sosit la aeroport purtând măști de față și ochelari de soare. “Ei petrec ceva timp împreună în vacanță și se bucură reciproc de companie în timp ce călătoresc”, a declarat o sursă pentru pentru revista “People”.

Cei doi au fost observați pentru prima dată stand împreună în cadrul emisiunii din noiembrie 2019 a lui Kanye West, de la Hollywood Bowl din Los Angeles. Au fost văzuți discutând și râzând în timp ce stăteau în zona VIP.

O persoană din interior a declarat pentru “People” că Poturalski pare o partidă bună pentru recent câștigătorul Premiului Oscar.

Nicole pare să fie perfectă pentru Brad

“Îi place mult de ea. Este spontană. E inteligentă. Dacă se întâlnește cu Brad, bravo ei! Bravo și lui!”, spunea sursa.

Poturalski a apărut în mai multe reviste internaționale, printre care Harper’s Bazaar și Grazia, precum și pe coperta revistei Elle din Germania, în numărul  din septembrie 2020.

Top modelul și-a păstrat, de regulă, viața personală cât mai departe de ochii presei dar și în afara rețelelor de socializare. Ea este mama unui băiețel, împărtășind totuși o fotografie drăguță cu ei doi mergând prin Los Angeles prin luna februarie.

“Angel Engery. Cel mai bun prieten. Cea mai bună companie. Gang!”, a scris ea în descrierea fotografiei.

Pitt a cumpărat o moșie, Chateau Miraval, în sudul Franței, împreună cu fosta sa soție, Angelina Jolie, în 2011. A călătorit deseori la moșie pentru a participa la recolta din septembrie a strugurilor folosiți pentru a-și crea bine cunoscutul vin rozé.

Lasă un răspuns