Credit foto: Instagram/CarrieSymonds

Boris Johnson și Carrie Symonds și-au numit băiatul Nicholas în onoarea medicilor

Boris Johnson şi logodnica sa, Carrie Symonds, şi-au numit fiul Wilfred Lawrie Nicholas, ultimul nume fiind ales în onoarea celor doi medici de la terapie intensivă despre care premierul britanic afirmă că i-au salvat viaţa în timp ce se lupta cu complicaţiile provocate de noul coronavirus, arată agențiile internaționale de presă.

Carrie Symonds a anunţat numele sâmbătă, 2 mai, pe Instagram, alături de o fotografie cu ea şi băieţelul – al cărui păr blond seamănă deja cu cel al tatălui său.

Symonds, 32 de ani, a afirmat că fiul său, care s-a născut miercuri, a fost numit Wilfred după bunicul lui Boris Johnson, în timp ce Lawrie este numele bunicului ei.

Logodnica premierului britanic afirmă că numele Nicholas a fost ales în onoarea celor doi medici – Nick Price şi Nick Hart – despre care cuplul afirmă că i-au salvat viaţa lui Boris Johnson la Spitalul St Thomas din Londra luna trecută.

„Nu aş putea să fiu mai fericită”, a spus Symonds, mulţumind personalului de la maternitatea Spitalului University College London (UCL).

Boris Johnson, în vârstă de 55 de ani, a revenit la muncă luni după o perioadă de recuperare în urma îmbolnăvirii cu noul coronavirus. Premierul britanic, testat pozitiv pe 26 martie, a fost internat zece zile mai târziu la spitalul St Thomas. El a fost transferat a doua zi, 6 aprilie, la terapie intensivă, unde a stat trei zile. El a ţinut să le mulţumească medicilor despre care afirmă că „fără îndoială, i-au salvat viaţa”. site news

Lasă un răspuns