Boris Johnson, internat de urgență în spital. Ce mesaj îi transmite Trump

Boris Johnson, internat de urgență în spital, din cauza COVID-19. Ce mesaj îi transmite Trump

Boris Johnson, premierul Marii Britanii, a fost internat în spital în cursul serii de duminică, după ce acum 10 zile a fost testat pozitiv cu coronavirus. Potrivit presei internaționale, acesta a prezentat simptome specifice infecției cu COVID-19, motiv pentru care s-a decis internarea rapidă, ca măsură de prevenție.

Deși au trecut 10 zile de la diagnosticarea cu coronavirus, premierul britanic avea în continuare simptome specifice puternice, precum temperatură mare, așa că medicii au dispus internarea lui în spital.

Purtătorul de cuvânt al Serviciilor administrației locale a explicat motivul internării premierului: „La sfatul medicului său, premierul a fost internat în această seară pentru teste. Acesta este un pas de precauție, întrucât premierul continuă să prezinte simptome persistente de coronavirus la 10 zile după testarea pozitivă a virusului.

Primul ministru mulțumește personalului Serviciului Național de Sănătate pentru toată munca lor incredibilă și îndeamnă publicul să urmeze în continuare sfaturile Guvernului de a rămâne acasă, pentru a proteja medicii și pentru a preveni pericolul infectării.”

„Este un prieten de-al meu. Este un domn grozav, un mare lider”

Donald Trump a declarat, în legătură cu aceasta situație, că este sigur că totul va fi bine, pentru ca Johnson este un tip puternic. În urmă cu câteva ore a postat pe contul său de twitter: „Este un prieten de-al meu. Este un domn grozav, un mare lider. A fost dus astăzi la spital, dar sunt sigur că va fi bine”.

După mesajul de încurajare transmis pentru premierul britanic, președintele american și-a exprimat speranța că Statele Unite se confruntă cu o ”stabilizare” a crizei, invocând scăderea deceselor la New York: ”Vedem o lumină la capătul tunelului. Lucrurile se întâmplă”. site news

Lasă un răspuns