BMW Motorrad devine mai accesibil

BMW Motorrad România extinde serviciile de finanțare. Compania oferă în premieră pe piața locală de motociclete, servicii de finanțare și asigurare cu un cost redus, la nivelul pieței auto.

Acum, această gamă de servicii este extinsă cu un nou pachet de finanțare, cu valoare reziduală garantată: 3easy ride Select. O altă premieră importantă este scăderea nivelului de avans minim la numai 10%. Toate aceste facilităţi asigură o flexibilitate în opțiuni la finalul perioadei de finanțare. Ca și confortul unei valori reziduale garantate și costuri mici de utilizare.

3easy ride Select a fost lansat la începutul acestui an și a fost bine primit de publicul din România. Deja una din două finanțări oferite de BMW Financial Services este făcută prin programul cu valoare reziduală garantată.

Pachetul de finanțare 3easy ride  consacrat, începând cu dobândă zero, rămâne disponibil. El este o soluție de finanțare pentru cei care nu-și pun problema de a opta la final de contract pentru păstrarea sau returnarea motocicletei.

Ce înseamnă 3asy Ride Select?

Este un leasing financiar cu opțiunea reală la final de contract de a păstra motocicleta prin achitarea valorii reziduale. Sau de a returna motocicleta fără achitarea valorii reziduale.

Avans minim 10% și perioadă de finanțare între 12 și 60 luni. Valoare reziduală garantată până la maximum 62% în funcție de perioada de leasing aleasă. La final de contract, clientul are următoarele opțiuni:

1. Să returneze motocicleta fără achitarea valorii reziduale.

2. Să păstreze motocicleta prin achitarea integrală sau în rate a valorii reziduale.

3. În cazul în care clientul dorește o nouă motocicletă prin 3asy ride Select, poate solicita un nou contract. Și acesta începând cu avans zero.

Creştere BMW Motorrad în România, în primele 5 luni ale anului

BMW Motorrad a reuşit o performanță remarcabilă în perioada dificilă de pandemie. În primele cinci luni a reușit chiar să înregistreze o creștere la 186 unități (2019 ianuarie-mai: 170), chiar dacă anul precedent a fost unul record.

Creșterea vine într-un context favorabil pentru BMW Motorrad, care are un portofoliu de modele foarte puternic, îmbunătățit semnificativ în ultimii ani. Marca a reactualizat modelele principale – enduro adventure R1250 GS şi R1250 GS Adventure -, a extins gama de modele în toate categoriile – F900R, F900XR şi S1000XR.

În plus, acum are o prezență importantă în două segmente noi pentru BMW Motorrad – maxiscuter şi motocicletele sub 500 cmc. Prezentarea noii motociclete din clasa heritage, BMW R18 – cel mai mare boxer produs de BMW Motorrad -, a fost primită excelent pe piață, deja cu peste 25 de comenzi în momentul lansării.

Suplimentar, gama de servicii a fost extinsă permanent, alături de servicii de finanţare şi asigurare foarte atractive, BMW Motorrad a introdus serviciul de home pick-up şi delivery pentru clienţii de service şi modele noi.

Lasă un răspuns