Bivolaru, făcut de râs: yoghinele din Misa reclamau potența lui, date ascunse din dosar

Tribunalul Cluj a decis, vineri, să constate prescripția acuzațiilor aduse de procurorii DIICOT lui Gregorian Bivolaru, gurul MISA, care a fost acuzat de trafic de persoane. Dosarul este plin cu sute de declarații ale yoghinelor din MISA. Unele se plângeau de faptul că ”Bivolaru nu era bun la pat”.
Epopeea judiciară a lui Guru Bivolaru a început în anul 2007. Atunci, procurorii au cerut arestarea lui într-un dosar de trafic de persoane, care conținea nu mai puțin de 90 de volume și 40.000 de pagini.

Telenovela procesului care a durat 13 ani

În concret, Guru Bivolaru era acuzat că a întreținut relații sexuale cu mai multe yoghine de la MISA. Ulterior, el le-ar fi traficat în diferite cluburi de noapte din Japonia. Una dintre tinerele traficate, Ionela a povestit că a făcut în Japonia 17.000 de dolari, dar banii i-au fost luat la revenirea în România.

Vezi aici cum a ajuns judecătorul din Cluj să ia această decizie care a șocat toată țara.

În 2015, Tribunalul Cluj l-a achitat pe Gregorian Bivolaru, dar ulterior Curtea de Apel a decis că tot dosarul trebuie rejudecat deoarece ”Guru” nu a fost prezent la proces și nu a avut parte de o judecată dreaptă. Așa se face că dosarul s-a reîntors la Tribunalul Cluj, unde judecătorul Marius Lupea a decis, vineri, să constate prescripția faptelor. Cu alte cuvinte, procesul a durat atât de mult, încât Bivolaru nu mai poate fi tras la răspundere pentru faptele sale. În plus, judecătorul Lupea a dispus ridicarea sechestrelor pe 11 imobile din București, proprietatea lui Bivolaru și ale MISA.

Ce surprize ascunde dosarul gurului

În urmă cu patru ani, reporterul EvZ a reușit să citească o parte din cele 98 de volume ale dosarului, în care sunt descrise cu lux de amănunte orgiile sexuale care aveau loc în așa numitele ashramuri, locul unde adeptele lui Bivolaru erau cazate și unde se dăruiau liderului absolut al MISA. Declarațiile femeilor implicate spun totul și nu mai este nevoie de nici un alt comentariu.

Citește aici detalii incredibile din cariera lui Bivolaru și cum a scăpat de condamnări.

După ce erau îndoctrinate, tinerele erau trimise apoi în Japonia unde dansau în baruri de noapte iar banii și bunurile cumpărate intrau în proprietatea lui Bivolaru. Bolile venerice și exploatarea prin muncă, pâna la epuizare fizică, erau lucruri normale care se întâmplau la MISA. La dosar există mii de fotografii cu yoghine MISA, în pielea goală sau îmbrăcate foarte sumar, fotografii care au fost trimise lui Bivolaru în speranța de a fi alese și de a le selecta să facă parte din haremul personal.

Ce spun adeptele lui BIvolaru

După destrămarea rețelei de yoghini, mai mulți membrii ai grupării au declarat despre ce anume se întâmplau în haremul personal al lui Greogorian Bivolaru. Gabriela N. a recunoscut că a întreținut relații sexuale cu Guru Bivolaru doar o singură dată, după care și-a dat seama că nu are puteri paranormale sau performanțe sexuale deosebite.

“Tantra yoga era o cale de evoluție spirituală rapidă și eu eram privilegiată fiindcă puteam face sex cu acest maestru tantric. Gregorian Bivolaru a aflat despre nemulțumirea mea legată de relațiile sexuale. M-a convocat și m-a pedepsit prin a-mi rade părul din cap și abstinență sexuală pentru o perioadă de trei ani”, a declarat Isabela, o altă yoghină.

Foarte multe din probele de la dosar sunt jurnale intime ale membrilor MISA unde povestesc despre traiul zilnic în așa ziele ashramuri dar și de experiențe sexuale avute cu Gregorian Bivolaru dar și cu alți adjuncți de-ai acestuia. Una dintre tinere, M.F., orbită de iubirea față de Bivolaru, descrie întâlnirea dintre ea și Guru. “Am fost la Grig. Siva mi-a ascultat ruga și mă simt ca la început. A fost sublim, ca o veche regăsire”, spune Miruna.

Printre yoghinele care au fost curtate intens de Gregorian Bivolaru este și Agnes M., care la data la care a fost inițiată în yoga, 2001-2003, era minoră și avea 15 ani. “Bivolaru a început să-mi povestească despre unele aspecte ale învățăturii yoga care priveau viața sexuală și în acest sens susținea că dacă aș întreține relații sexuale cu el, ca maestru yoga, aș avea posibilitatea să ating nivele superioare de spiritualitate tantra”, spune și Agnes.

MISA însemna răspândirea de boli venerice fără limite

După ședințele de integrare în absolut și de spiritism mulți dintre cursanți se alegeau cu boli venerice. De aceste lucruri știa și Bivolaru dar a preferat să treacă cu vederea aceste “chestiuni”. Unul dintre liderii MISA, care l-a rândul lui a fost îmbolnăvit de boli venerice, a declarat că i-a cerut lui Bivolaru ca toate cursantele să aducă un buletin de analize medicale care să ateste că nu suferă de boli venerice. Constantin B. s-a îmbolnăvit de mai multe ori de boli venerice. “Am sugerat personal că era necesar să fie cerute toate analizele medicale ce țin de posibilitatea transmiterii de boli venerice întrucât în cadrul taberelor, activitatea sexuală era intensă și mi s-a întâmplat în repetate rânduri să contactez boli venerice”. (site news)

Lasă un răspuns