Bilanțul îmbolnăvirilor de coronavirus a ajuns la 906, dintre care 86 de persoane s-au vindecat

Grupul de Comunicare Strategică a transmis miercuri la ora 13:00 că bilanțul îmbolnăvirilor de coronavirus în România a ajuns la 906, cu 144 cazuri nou depistate si 13 decese.

Dintre cei 906 pacienți confirmați pozitiv, 86 au fost declarați vindecați și externați: 53 la Timișoara, 23 la București, 6 la Craiova, 2 la Constanța, unul la Cluj și unul la Iași.

Cele 13 persoane diagnosticate cu COVID-19 care au decedat sufereau și de boli cronice preexistente. Acestea au fost internate în spitale din București, Iași, Suceava, Arad, Craiova, Timișoara și Bacău.

În acest moment, la ATI sunt internați 18 pacienți, din care 8 în stare gravă. Starea de sănătate a celorlalți pacienți este bună, staționară.

În carantină instituționalizată sunt 6.016 de persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contractat virusul. Alte 96.055 de persoane sunt în izolare la domicliu și se află sub monitorizare medicală. Autoritățile menționează că aceste cifre referitoare la persoanele aflate în carantină și izolate nu cuprind cifrele cu privire la situația din București.

Până în acest moment au fost prelucrate 14.466 de teste, din care 646 în unități medicale private. site news

Lasă un răspuns