Beyonce, contract de 100 de milioane de dolari cu Disney. Ce avere are cântăreața

Deși diva Beyonce și soțul său, Jay Z, au o avere imensă în valoare de 1,5 miliarde de dolari, cântăreața americană devine și mai bogată.

Beyoncé este pe cale de a da lovitura cu un contract de 100 de milioane de dolari. 

În vârstă de 38 de ani, faimoasa cântăreață este în negocieri pentru a semna un contract cu compania Disney pentru trei proiecte importante în urma cărora se va alege cu câștiguri de 100 de milioane de dolari. 

Beyonce va juca în filme

 Între cele trei filme pentru care urmează să colaboreze, se numără și “Black Panther 2”, la care va asigura coloana sonoră. Beyoncé a mai colaborat cu Disney pentru remake-ul filmului ”Regele leu”. Negocierile sunt în curs, dar mai trebuie stabilite numai ultimele detalii.

Despre succes și familie

Desemnată de “Forbes” cea mai puternică artistă din industria muzicală, Beyoncé a devenit cunoscută mai ales pentru hit-urile “Haunted”, “Drunk in Love”, “Partition” şi “Blue”. Ea a cunoscut celebritatea cu trio-ul Destiny’s Child şi a vândut peste 118 milioane de discuri din 2002, când a început cariera solo.

Cântăreaţa e căsătorită din 2008 cu rapperul american Jay-Z (50 de ani). Ei au împreună trei copii, o fetiță, Blue Ivy, de 8 ani, și gemenii Moroccan şi Monroe, în vârstă de 3 ani. site news

Lasă un răspuns