Temutul Bebino, călcat iar de mascați, percheziții la casa interlopului aflat în arest la domiciliu

Percheziții au avut loc joi dimineață la domiciliul interlopului, temutul Bebino. O ușă ar fi fost spartă și s-ar fi căutat arme, potrivit Antena3. De asemenea, ar fi fost ridicate telefoanele membrilor clanului. Informația a fost confirmată de Laura Vicol. Avocata a spus într-o intervenție la Antena 3 că i se pare ciudat că percheziția nu a fost filmată și că are loc după aproape două săptămâni după scandalul în care a fost implicat clientul său.

Aflați când a fost reținut Bebino după conflictul sângeros.

Curtea de Apel București a decis, marţi noaptea, plasarea în arest la domiciliu a lui Marius Alecu, cunoscut drept Bebino. Instanţa a stabilit o serie de măsuri şi obligaţii în cazul acestuia, pe care, dacă le va încălca, va fi rearestat.

Temutul Bebino a apăruat la proces în trening cu ursuleți

Interlopul a fost adus marți dimineață pe targă la proces. El a făcut senzație cu ținuta abordată – un trening cu capete de urși panda. Bebino contesta măsura arestului preventiv. Bebino, lider al clanului Sportivilor, care este văzut în special în sectorul 4 al Capitalei, a fost tăiat de un alt tânăr după ce ar fi venit să recupereze nişte bani din cartierul Tei Toboc. El a fost reținut, săptămâna trecută, de polițiști, el fiind suspectat de tentativă la omor.

Citiți cu cine s-a luptat Bebino în încăierarea care a declanșat scandalul.

Ce spun polițiștii despre incident

Poliția Capitalei a anunțat că un bărbat, în vârstă de 26 de ani, a fost reținut miercuri, 15 ianuarie, în zona Tei Toboc. „Astăzi, 15.01 (miercuri – n.red.), în urmă administrării probatoriului în cauză privind evenimentul produs în seara de 9 ianuarie în zona Tei Toboc, a fost reținut, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor, un bărbat de 26 de ani, din București, urmând a fi prezentat Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă”, conform Poliției Capitalei. site news

Lasă un răspuns