Bayern a câștigat a 6-a Ligă a Campionilor din istorie! Neymar, în lacrimi!

Pentru francezii de la PSG, trofeul Champion League a rămas doar un vis. Bavarezii au luat al 6-lea trofeu din istorie, după ce au învins-o pe campioana Franței scor 1-0. Eroul serii a fost Kingsley Coman, culmea un jucător crescut la academia celor de la PSG, unde a jucat 9 ani la juniori. Puștiul pe care francezii l-au crescut, dar nu l-au dorit a fost cel care a reușit să le ia trofeul mult dorit.

Bayern este prima echipă din istorie care a terminat Liga Campionilor cu victorii pe linie. 11 din 11 posibile. Nemții au egalat-o pe Liverpool, cu 6 trofee UEFA Champions League. Doar două cluburi au mai multe trofee. Real Madrid, 13, și AC Milan, 7. Fanii nu au mai ținut cont de nicio regulă și au ieșit pe străzile din  Munchen să sărbătorească.

Bucurie în fața unui stadion gol

5 jucători aflați acum în lotul lui Bayern, Manuel Neuer, Jerome Boateng, David Alaba, Javi Martinez și Thomas Müller au sărbătorit și în urmă cu 7 ani, atunci când bavarezii au luat trofeul, după o finală cu Borussia Dortmund. În acest sezon, Bayern a reușit tripla campionat – Cupă – Champions League. La final jucătorii au dansat și au cântat în fața unui stadion gol.

Neymar a oferit imaginea zilei după finala pierdută la Lisabona. Brazilianul s-a îndreptat cu ochii în lacrimi spre trofeul Champions League, doar pentru a-l atinge.

Lasă un răspuns