Bătaie la Galați pentru un bilet la Revelionul Pensionarilor

cioare.


Biletele pentru Revelionul Pensionarilor de la Galaţi au fost puse în vânzare prin casieria Teatrului Naţional de Operă şi Operetă „Nae Leonard”. Deşi casele s-au deschis la ora 8.00, bătrânii s-au așezat la coadă de la 3 dimineaţa, în ciuda frigului pătrunzător de afară. Primul la rând a fost un pensionar de 82 de ani care a venit pe jos deoarece autobuzele nu circulă noaptea.

„Am venit pe jos, din Țiglina 1. Nu circulă niciun autobuz, nici mașini taxi nu erau. Eu sunt dornic de dans, trebuie să dansez și din cauza asta am venit aici. Mergem an de an”, a declarat pensionarul de 82 de ani, citat de antidotul.ro.Zeci de persoane s-au așezat la coadă după ora 6.00, imbrancindu-se pentru un bilet. Noi pensionarii nu avem somn. Am vrut să fiu sigur că prind bilet, că tot omul care e cu grijă. E primul an când cumpăr bilet la Revelionul Pensionarilor„, a spus un pensionar. Potrivit reprezentanților Primăriei, sunt disponibile 1.150 de locuri, preţul biletului pentru o persoană fiind de 80 lei, cei interesaţi  trebuind să prezinte ultimul cupon de pensie.

Revelionul Pensionarilor va avea loc la Patinoarul artificial „Dunărea” Galaţi, marţi, 31 decembrie 2019, începând cu ora 20.30, programul artistic fiind asigurat prin intermediul Teatrului Naţional de Operă şi Operetă „Nae Leonard” Galați., Vor întreţine atmosfera artiştii Ion Suruceanu, Cristina Vasopol, Aurică Totolici, formaţia „Unison” şi formaţia „Plai românesc” ce va prezența obiceiuri şi datini populare. Meniul va cuprinde platou tradiţional ţărănesc, păstrav cu mămăligă, usturoi şi lămâie, mixt grill cu garnitură de legume mexicane şi plăcintă cu brânză și se vor servi băuturi precum coniac, vin alb, şampanie, apă, suc şi cafea. Evenimentul este organizat de Primăria Galaţi, Fundaţia „Andreiana Juventus”, Teatrul Naţional de Operă şi Operetă „Nae Leonard” Galați şi Fundaţia „Sportul Gălăţean”.

Lasă un răspuns