Bărbat atacat cu un briceag, la stația de metrou Iancului

Un incident grav a avut loc, joi după-amiază, la metrou, în stația Piața Iancului. Oamenii au alertat Poliția după ce un bărbat a atacat cu un briceag un alt călător. Bărbatul a urcat în tren la stația Dristor, iar martorii spun că ținea la vedere arma albă și părea recalcitrant. Ar fi intrat imediat în conflict cu ceilalți călători, însă a fost imobilizat de doi bărbați. A fost dat jos din metrou la stația Obor, unde a fost chemată poliția, care l-a dus la Secție, pentru a lămuri întreaga situație.

Citiți și /ministrul-transporturilor-avanseaza-o-noua-data-pentru-deschiderea-metroului-din-drumul-taberei-

Incident la stația de metrou Iancului

 Nefiind vorba de o victimă, nu au fost trimis echipaje de la SMURD sau Ambulanță. La fața locului au venit polițiștii care l-au identificat pe bărbat, un consumator de droguri. El a fost dus la audieri. Circulația metrourilor nu a fost afectată, iar ambii bărbați au fost duși la audieri.

Cele două persoane s-au luat la ceartă la stația de metrou Piața Iancului, din motive necunoscute până în prezent. Unul dintre bărbați a scos un briceag și l-a înjunghiat pe celălalt.

Agresorul, imobilizat

Oamenii de pe peron au intervenit și au reușit să-l imobilizeze pe agresor. În momentul percheziției, asupra atacatorului nu a fost găsit briceagul.

Citiți și sotii-ceausescu-dati-exemplu-de-viata-sanatoasa-intr-o-campanie-pe-metrourile-din-moscova/

„La ora 13.50 a fost sesizat prin apel 112, că într-o garnitură de metrou a avut loc o altercație verbală între doi bărbați, unul dintre ei având la vedere un obiect tăietor, posibil briceag. Bărbatul a fost imobilizat și în prezent este audiat la sediului Poliției Metrou. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. Nicio persoană nu a suferit vreo vătămare”, potrivit unui comunicat al Poliției Capitalei. Cercetările sunt continuate pentru infracţiunile de ameninţare şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. Nicio persoană nu a fost rănită. site news

Lasă un răspuns