Băiat de zece ani va avea un copil cu o fată de 13 ani. Caz uluitor!

Băiat, viitor tată la vârsta de doar zece ani. Copilul a lăsat însărcinată o adolescentă de 13 ani. Cazul a bulversat o țară întreagă. Medicii cred că se ascunde ceva dubios la mijloc.

Băiat de zece ani, viitor tătic

S-a întâmplat în Rusia, iar Ivan și Darya au fost prezenți la un show de televiziune, după ce au primit acordul părinților de a fi filmați fără protecție.

Citiți și descoperire-arheologica-importanta-facuta-in-israel-de-un-baiat-de-13-ani
Cu toate că fata susține că s-a culcat doar cu adolescentul de 10 ani, medicii nu o cred. Ei spun că băiatul este prea imatur din punct de vedere sexual ca să poată produce spermă.

Ce spun medicii

Medicul Evgeny Grekov, expert în urologie și andrologie, susține că nu este posibil că Ivan să fie tatăl copilului. „Am repetat analizele de laborator de trei ori, așa că nu e nicio greșeală. Nu există spermă. Este încă un copil. Nu există nici măcar testosteron. În plus, are încă organele sexuale de copil. Pubertatea încă nu a început. Așa că avem multe întrebări”, a declarat medicul.

Citiți și gabi-badalau-baiatul-senatorului-badalau-relatie-fierbinte-cu-fosta-sotie-a-fotbalistului-gabi-enache/

Darya spune cum s-a întâmplat

La rândul său, Darya a povestit cum s-a întâmplat. „A fost ideea lui Vanya. Nu m-am supărat. A închis ușa și a lăsat cheia în yală, astfel încât mama lui să nu poată deschide. A fost puțin înfricoșător, putea fi dureros. A fost puțin, apoi totul a decurs normal. Am fost puțin rușinați, ne-am ascuns sub pătură. Nu mă gândeam că la 10 ani poți face astfel de lucru. M-am gândit că nu se va întâmpla nimic”, a povestit fata. site news

Lasă un răspuns